Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, όταν ένας 47χρονος οδηγός μηχανής έχασε τον έλεγχο και τραυματίστηκε σοβαρά στον κόμβο της οδού Σπάρτης.
Ο 47χρονος είχε χάσει αρκετό αίμα από τραύμα στο πόδι, όταν έφτασε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Καλαμάτας και από εκεί αναμενόταν να διακομισθεί στο Νοσοκομείο του Ρίο στην Πάτρα, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.
Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Κεντρικής Πελοποννήσου.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας