Μεθυσμένος ξανά ο Γκρίλις – Βγήκε από παμπ παραπατώντας με μπύρα στο χέρι (vid)
Ο Τζακ Γκρίλις δεν έχει βρει ρυθμό φέτος με τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά πρωταγωνίστησε ξανά σε παμπ, όπου παραπατούσε με μπύρα στο χέρι.
Ο Τζακ Γκρίλις δεν διανύει μια καλή χρονιά με τη Μάντσεστερ Σίτι σε όλους τους τομείς, αφού δεν είναι σε καλή κατάσταση, δεν έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό και γενικά φαίνεται να είναι και… φευγάτος από την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.
Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός όμως αν και δεν είναι καλά στους αγωνιστικούς χώρους, έξω από αυτούς του δίνει και καταλαβαίνει, καθώς κατάφερε για άλλη μία φορά να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του για λάθος λόγους.
Συγκεκριμένα, ο Γκρίλις πιάστηκε από τηλεοπτικό φακό να βγαίνει από παμπ σε εμφανή κατάσταση μέθης και κρατώντας μία μπύρα στο χέρι.
Μάλιστα ο Γκρίλις δεν ήταν απλά μεθυσμένος, αφού παραπατούσε, ενώ μόλις αντιλήφθηκε την κάμερα προσπάθησε να… κρυφτεί και να επιβιβαστεί σε βανάκι που τον περίμενε.
Δείτε το βίντεο με τον Γκρίλις
Jack Grealish leaves Newcastle pub looking unsteady pic.twitter.com/8H86Ae721f
— Mail Sport (@MailSport) March 3, 2025
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκρίλις είναι συνηθισμένος σε… νυχτοπερπατήματα και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα… έτσουξε, με τον ίδιο να πρωταγωνιστεί και στα επινίκια μετά την κατάκτηση του Champions League το 2023.
- Βενεζουέλα: Αν εγκαταλείψει την εξουσία, άσυλο στον Μαδούρο προσφέρει η Κολομβία
- Εξεμάνη ο Τραμπ επειδή οι Αμερικανοί δεν είναι ικανοποιημένοι από την οικονομική πολιτική του
- Τουρκμενιστάν: Πούτιν, Ερντογάν και Πεζεσκιάν μεταβαίνουν σε μια από τις πιο μυστηριώδεις χώρες του κόσμου
- Μαδούρο για το ρεσάλτο των ΗΠΑ: «Εγκαινίασαν την εποχή της εγκληματικής θαλάσσιας πειρατείας στην Καραϊβική»
- Ουκρανία: «Η επόμενη εβδομάδα θα είναι αποφασιστική», λέει η φον ντερ Λάιεν
- Βενεζουέλα: Επίκεινται χερσαία πλήγματα των ΗΠΑ, επαναλαμβάνει ο Τραμπ
