Βουλιαγμένη: Σορός γυναίκας εντοπίστηκε κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα
Γυναίκα 67 ετών εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της, το οποίο είχε τυλιχτεί στις φλόγες, επί της οδού Αμάλθειας στη Βουλιαγμένη.
Σορός γυναίκας βρέθηκε κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα τριώροφου κτιρίου στη Βουλιαγμένη (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από την Eurokinissi).
Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε την 01:05 σήμερα Δευτέρα για πυρκαγιά σε κατοικία στη Βουλιαγμένη, επί της οδού Αμάλθειας.
Δύο κόρες της άτυχης γυναίκας κατάφεραν να βγουν από το φλεγόμενο διαμέρισμα
Αμέσως κινητοποίησε 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα που έφτασαν στο σημείο και ρίχτηκαν στη μάχη της κατάσβεσης.
Σορός γυναίκας εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε οικία, επί της οδού Αμάλθειας, στη #Βουλιαγμένη Αττικής. Επιχειρούν 10 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) February 24, 2025
Η πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, όπου, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης, οι πυροσβέστες εντόπισαν τη σορό της γυναίκας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ήταν 67 ετών.
Δυο γυναίκες στο νοσοκομείο
Δυο άλλες γυναίκες που βρίσκονταν στο φλεγόμενο διαμέρισμα και ήταν κόρες της 67χρονης κατάφεραν να βγουν έξω και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Σωτηρία καθώς αντιμετώπιζαν αναπνευστικά προβλήματα.
Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.
- Η Κίνα ανακοινώνει «μεγάλα» στρατιωτικά γυμνάσια γύρω από την Ταϊβάν
- Μεγάλη Βρετανία: Ο Κιρ Στάρμερ καλεί τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να «πληρώσει άμεσα» ή να πάει στο δικαστήριο
- Μεξικό: Δεκατρείς νεκροί και 98 τραυματίες από τον εκτροχιασμό τρένου
- Σομαλιλάνδη: Οποιαδήποτε παρουσία του Ισραήλ θα θεωρηθεί στόχος, προειδοποιούν οι Χούθι
- Ισημερινός: Ενοπλοι σκότωσαν έξι ανθρώπους σε πλαζ, ανάμεσά τους κορίτσι 2 ετών
- Κόσοβο: Νίκη Κούρτι στις βουλευτικές εκλογές – Μεγάλες πιθανότητες σχηματισμού κυβέρνησης

