Καλαμάτα: Απόδραση δύο κρατουμένων από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας
Η απόδραση των δύο κρατουμένων από τα κρατητήρια στην Καλαμάτα έλαβε χώρα χθες το βράδυ - Σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.
Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, (εικόνα πάνω από eleftheriaonline) μετά από απόδραση δύο κρατουμένων από τα κρατητήρια, στην Καλαμάτα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ που επικαλείται ασφαλείς πηγές, πρόκειται για Ρομά, ηλικίας 23 και 27 ετών οι οποίοι δραπέτευσαν χθες την νύχτα.
Πώς δραπέτευσαν
Χρησιμοποιώντας πιθανότατα λίμα έκοψαν το κάγκελο των κρατητηρίων, βγήκαν σε διπλανό ακάλυπτο χώρο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι στο παρελθόν έχουν απασχολήσει τις αρχές για κλοπές. Ήταν κρατούμενοι σε φυλακές και χθες έγινε η μεταγωγή τους στην Καλαμάτα για υπόθεση που τους αφορούσε στο Εφετείο.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα eleftheriaonline, η απόδρασή τους έγινε αντιληπτή τα ξημερώματα.
Έκτοτε οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και έχουν στήσει μπλόκα σε διάφορα σημεία για τον εντοπισμό και την εκ νέου σύλληψή τους.
- Γιώτα Τσιμπρικίδου: «Σε έναν χρόνο, έκανα εξωσωματική, απέβαλα και τώρα περιμένω κοριτσάκι»
- Καταπληκτική επέμβαση του Τζολάκη (vid)
- ΠΑΣΟΚ για Mercosur στο Ευρωκοινοβούλιο: Τα ψεύτικα τα λόγια τα γαλάζια!
- Νίκολιτς: «Ίσως είμαστε ακόμη σε κλίμα διακοπών»
- Ολυμπιακός: Η 12άδα για το παιχνίδι με την Παρτιζάν
- Έκκληση από το Χαμόγελο του Παιδιού στην 16χρονη Λόρα να επικοινωνήσει – Το μήνυμα του πατέρα της

