Εξερράγη σωλήνας καλοριφέρ εν ώρα μαθήματος σε δημοτικό σχολείο στην Εύβοια
Σύμφωνα με πληροφορίες, την προηγούμενη ημέρα ο Δήμος Αλιβερίου είχε πραγματοποιήσει εργασίες σε τμήμα του σωλήνα που εξερράγη στο δημοτικό σχολείο. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.
Από ξεκάθαρη τύχη μαθητές και δασκάλα σε δημοτικό σχολείο στην Εύβοια δεν τραυματίστηκαν σοβαρά εχθές Τρίτη (11/2).
Όπως έγινε γνωστό την ώρα του μαθήματος στο σχολείο του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου ένας σωλήνας καλοριφέρ εξερράγη εν ώρα μαθήματος.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Η πολιτική του «πάμε κι όπου βγει»
Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του ο πρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Δ.Ο.Ε.), Σπύρος Μαρίνης, την προηγούμενη ημέρα ο Δήμος Κύμης – Αλιβερίου είχε προχωρήσει σε επισκευή του εν λόγω σωλήνα στο δημοτικό σχολείο.
Ο κ. Μαρίνης κάνει χαρακτηριστικά λόγο στην ανάρτησή του για πολιτική του «πάμε κι όπου βγει», η οποία είναι «καθημερινά και μέσα στα σχολεία».
Την ίδια άποψη έχει και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κύμης, την ανακοίνωση του οποίου μοιράστηκε ο κ. Μαρίνης.
Ολόκληρη η ανάρτηση:
Μόνο από τύχη γλύτωσαν τα εγκαύματα οι μαθητές και η δασκάλα.Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις την προηγούμενη μέρα με ευθύνη του Δήμου είχαν πραγματοποιηθεί εργασίες σε τμήμα του σωλήνα που εξερράγη.
Η πολιτική του «πάμε κι όπου βγει» είναι καθημερινά και μέσα στα σχολεία!
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κύμης σημειώνει: «Δυστυχώς διαπιστώνουμε πως η λογική του «πάμε κι όπου βγει» διέπει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι υπεύθυνοι τα σχολεία και την ασφάλεια των μαθητών, των εκπαιδευτικών και του συνόλου των εργαζομένων στις σχολικές μονάδες. Δεν θα το επιτρέψουμε!»
- Oreshnik: Το όπλο-φόβητρο της Ρωσίας «πάτησε» δυτικότερα – Η Ευρώπη πιο κοντά στην εμβέλεια του πυραύλου
- Μετωπική Ηλιόπουλου, Σαββίδη και στη σέντρα «ο Γιάννης που ήταν στην Καβάλα»
- Άρης Μουγκοπέτρος: «Για τα παιδιά μου και με αυτό το χέρι, θα πάω να δουλέψω στην οικοδομή»
- Τα «καρφιά» του Φαν Ντάικ προκάλεσαν την απόλυση του Μπριγκς
- Ερντογαν: «Παράνομη και απαράδεκτη» η αναγνώριση της Σομαλιλάνδης από το Ισραήλ
- Γιατί ο Λανουά είναι στον αέρα

