Τραγωδία στην Άμφισσα: Αυτοκτόνησε 46χρονος δικαστικός υπάλληλος μέσα στα δικαστήρια
Ο 46χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του με όπλο από τα κατασχεμένα στα δικαστήρια στην Άμφισσα.
Νεκρός μέσα στα δικαστήρια στην Άμφισσα βρέθηκε τη Δευτέρα ένας 46χρονος.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Fokidanews, ο σορός του άτυχου άνδρα που εργαζόταν στα δικαστήρια της πόλης εντοπίστηκε στην αίθουσα κατασχεμένου υλικού.
Για αδιευκρίνιστους λόγους, εισήλθε στον χώρο και πιθανότατα με όπλο από τα κατασχεμένα, έδωσε τέλος στη ζωή του σε ηλικία 46 ετών.
Για το συμβάν προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Άμφισσας.
Αστυνομικές πηγές επισήμαναν πως το περιστατικό έλαβε χώρα στις 14.30 το μεσημέρι εντός του κτιρίου όπου στεγάζονται οι δικαστικές υπηρεσίες, ενώ ακόμα βρίσκοντας σε εξέλιξη κάποιες δίκες σύμφωνα με το pelop.gr. Τότε ακούστηκε ο ένας ισχυρός κρότος και επικράτησε πανικός στις αίθουσες.
Από την έρευνα της ΕΛΑΣ και την εξέταση των στοιχείων, φαίνεται ότι πρόκειται για αυτοχειρία, ενώ το όπλο που χρησιμοποιήθηκε, πιθανολογείται ότι προέρχεται από τα κατασχεθέντα.
- Ανατροπή: Πρωταθλητής Κόπα Άφρικα το Μαρόκο με απόφαση της CAF!
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 18.03.2026]
- Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Πρόκριση με «υπογραφή» Βινίσιους (vid)
- Συναγερμός για την εξαφάνιση 13χρονης στο Χαλάνδρι – Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού
- Η αφιέρωση του Μίλτου Πασχαλίδη στον Αλέξη Τσίπρα – «Ό,τι νότες πω, είναι για σένα»



