Καλή ευκαιρία με Βέλντε για τον Ολυμπιακό (vid)
Ο Βέλντε απείλησε με σουτ την εστία της Πόρτο, αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων ήταν σ' ετοιμότητα
Ο Κρίστοφερ Βέλντε πέρασε σαν αλλαγή στο ματς του Ολυμπιακού με την Πόρτο και ο εξτρέμ των «ερυθρόλευκων» έχει κάνει αισθητή την παρουσία του.
Ο Νορβηγός άσος της ομάδας του Πειραιά απείλησε μάλιστα την εστία των «δράκων» στο 64′, όταν επιχείρησε σουτ μέσα από την περιοχή (από πλάγια θέση) αλλά ο τερματοφύλακας της Πόρτο ήταν σ’ ετοιμότητα.
Ο Βέλντε προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, αλλά ο Κόστα έκανε καλή απόκρουση και το 0-0 παραμένει.
- Τι είπε ο προπονητής της Μπράιτον για τον τραυματισμό του Τζίμα και τα… προσεχώς του Κωστούλα (vid)
- Επιστροφή ενοικίου: Λήγει σήμερα η προθεσμία για διορθώσεις ώστε να καταβληθεί η ενίσχυση έως το τέλος 2025
- Δήμος Λαρισαίων: Συμμετέχει στην κινητοποίηση της ΚΕΔΕ την ερχόμενη Τρίτη – Κλειστές για το κοινό οι υπηρεσίες
- ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ επενδύει και πάλι στον χυδαίο συμψηφισμό – Η ανακοίνωση για τις νέες συλλήψεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Η Φελίσια Τσαλαπάτη συναντά τον Βαγγέλη Μάντζαρη στη Μύκονο στο νέο επεισόδιο του “Betsson Stories”
- Εγκαίνια του Δημοτικού Κτηνιατρείου Σπάρτης

