Βαριές κατηγορίες κατά της συζύγου του αστυνομικού της Βουλής – Δεν θα έχει επικοινωνία με τα παιδιά της
Η κατηγορούμενη απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερη με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, καθώς δεν θα μπορεί να έρχεται σε επικοινωνίας με τα παιδιά.
Αντιμέτωπη με βαριές κατηγορίες βρίσκεται και η σύζυγός του προφυλακισμένου αστυνομικού της Βουλής για την κακοποίηση των παιδιών του και της γυναίκας του.
Η κατηγορούμενη απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.
Σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκε κατά το δικηγόρο της Ιωάννη Μπαρκαγιάννη ότι αναγκάστηκε να προχωρήσει στην τέλεση συγκεκριμένων πράξεων υπό καθεστώς φόβου και τρόμου για τη ζωή της και τη ζωή των παιδιων της.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Συγκεκριμένα ο ανακριτής ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση απήγγειλε στην αστυνομικό τις εξής κατηγορίες:
▪Βιασμός ανήλικου από οικείο πρόσωπο από κοινού κατ’ εξακολούθηση κατά συρροή
▪Κατάχρηση ανήλικου σε ασέλγεια από κοινού κατ’ εξακολούθηση κατά συρροή
▪Γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών από κοινού και κατ εξακολούθηση
Ελεύθερη υπό όρους
Η κατηγορούμενη απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.
Συγκεκριμένα, της επιβλήθηκε απαγόρευση επικοινωνίας με τα παιδιά της, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
«Οι πράξεις έγιναν υπό καθεστώς εξαναγκασμού»
«Σήμερα κλήθηκε να απολογηθεί ενώπιον των Ανακριτικών Αρχών η 35χρονη αστυνομικός και εντολέας μου στην γνωστή ως υπόθεση του «αστυνομικού της Βουλής», όπου και της αποδόθηκαν οι κατηγορίες περί των εγκλημάτων κατά της γενετήσιας ελευθερίας» τόνισε ο συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης, Ιωάννης Μπαρκαγιάννης.
«Ύστερα από την απολογία της, οι Ανακριτικές Αρχές αποφάσισαν αυτή να αφεθεί ελεύθερη, με την επιβολή εις αυτήν μόνον περιοριστικών όρων, καθόσον έκριναν ότι οι πράξεις αυτές τελέστηκαν εκ μέρους της κάτω από το καθεστώς εξαναγκασμού, φόβου και τρόμου» συμπλήρωσε.
«Τα ως άνω δε αποδείχθηκαν από τα οικεία σωματικά ευρήματα, καθώς επίσης και από τα πορίσματα περί της ψυχικής κατάστασής της» κατέληξε ο κ. Μπαρκαγιάννης.
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)




















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442