Ο Λαουτάρο σκόραρε, ζήτησε συγγνώμη και… αποθεώθηκε από τον κόσμο της Ίντερ (vid)
Ο Λαουτάρο Μαρτίνες σκόραρε και… ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της Ίντερ για την αδυναμία του να σταθεροποιήσει την απόδοσή του φέτος.
Η Ίντερ ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Μπολόνια στην έδρα της και έτσι μπήκε τέλος στο νικηφόρο σερί 7 αγώνων που έτρεχαν οι νερατζούρι. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες σκόραρε, όμως φάνηκε να μην είναι ικανοποιημένος από τον εαυτό του, θέλοντας να κάνει περισσότερα για να βοηθήσει την ομάδα του.
Όταν σκόραρε έπειτα από ασίστ του Ντιμάρκο για το προσωρινό 2-1 των «νερατζούρι» κι αφού πρώτα ανέβηκε στις διαφημιστικές πινακίδες για να πανηγυρίσει βγάζοντας δυνατή κραυγή, γύρισε και ζήτησε συγγνώμη από την κερκίδα.
Το γκολ του Λαουτάρο και η συγνώμη
📸 Lautaro Martínez apologizing to the crowd after his goal to make it 2-1.
We’re all behind you, captain. ©🇦🇷
[via @90ordnasselA] pic.twitter.com/48A5RPgPU9
— Inter Xtra (@Inter_Xtra) January 15, 2025
Η απολογία του Λαουτάρο είχε να κάνει με το αίσθημα της ευθύνης που έχει στον σύλλογο και με το γεγονός πως θεωρεί πως δεν αποδίδει όπως θα έπρεπε για την ομάδα, με τους οπαδούς να τον χειροκροτούν, αφού του αναγνώρισαν την τιμιότητα και το αυθόρμητο της αντίδρασης, προσπαθώντας παράλληλα να τον εμψυχώσουν.
- Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τίμι Άλεν
- Κλειστός ο Δήμος Πυλαίας–Χορτιάτη την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου λόγω συμμετοχής στην απεργία των δήμων της χώρας
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Αθήνα οι συλληφθέντες για το σκάνδαλο – Aνάμεσά τους γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής
- Τροχαίο στο Παγκράτι: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό που διέσχιζε τον δρόμο
- Πάσχος Μανδραβέλης: «Μετά όσα είπα για τον Φραπέ με απείλησαν ότι θα έχω την τύχη του Καραϊβάζ»
- Η Μπαρτσελόνα παίρνει μέτρα ενόψει Ολυμπιακού για να μη γίνει… ΣΕΦ το γήπεδό της!
