Διακοπή στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Athens Kallithea λόγω βροχόπτωσης
Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Athens Kallithea έχει διακοπεί λόγω της έντονης βροχόπτωσης που πλήττει την Αττική.
Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που πλήττουν την Αττική δεν θα μπορούσαν να μην επηρεάσουν το ποδόσφαιρο και ειδικότερα τη Super League. Συγκεκριμένα, η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Athens Kallithea έχει διακοπεί λόγω της έντονης βροχόπτωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Η βροχή είχε ξεκινήσει από νωρίς, όμως οι δύο ομάδες δεν αντιμετώπισαν μεγάλο πρόβλημα κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά όσο περνούσε η ώρα η κατάσταση δυσκόλευε. Έτσι, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο διαιτητής αφού άφησε να παιχτούν λίγα λεπτά διέταξε τις δύο ομάδες να μεταβούν στα αποδυτήρια αφού η βροχή δεν έλεγε να κοπάσει.
Ο διαιτητής αναμένεται να βγει σε λίγο στον αγωνιστικό χώρο για να ελέγξει την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, αφού μέχρι στιγμής η βροχή έχει κοπάσει, και θα αποφασίσει αν θα συνεχιστεί το παιχνίδι ή αν θα διακοπεί οριστικά και θα συνεχιστεί αύριο.
- «Ανάσες» στο εμπόριο: Ποιοι κέρδισαν στη μάχη του εορταστικού τζίρου
- Ουκρανία: «Οι επόμενες εβδομάδες θα δείξουν…» – Τα βασικά συμπεράσματα από τη συνάντηση Τραμπ με Ζελένσκι
- «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν»: Το νέο έργο του Ανέστη Αζά, στο Θέατρο Προσκήνιο
- Νεκρός εντοπίστηκε ένας εκ των τεσσάρων αγνοουμένων μεταναστών στη Σάμο
- Αρκάς: Η καλημέρα της τελευταίας εβδομάδας του χρόνου
- Η Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ ξεμπροστιάζει την κυβέρνηση παύει να προβάλλεται, αγρότες που δεν υποκύπτουν διαβάλλονται, το Μαξίμου άρχισε να πανικοβάλλεται


