Η πανηγυρική selfie του Κωστούλα από το «Γ. Καραϊσκάκης» (pic)
Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη ο Μπάμπης Κωστούλας έβγαλε μια πανηγυρική selfie μέσα από το «Γ. Καραϊσκάκης»
Ο Ολυμπιακός με μία μεγάλη ανατροπή κατάφερε να νικήσει με σκορ 2-1 (από 0-1) τον Άρη, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο Μπάμπης Κωστούλας ήρθε απο τον πάγκο και με δύο γκολάρες… γκρέμισε τον Άρη.
Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα, ο 17χρονος επιθετικός και απόλυτος πρωταγωνιστής στην αποψινή «ερυθρόλευκη» νίκη, έβγαλε μια πανηγυρική selfie μέσα από το «Γ. Καραϊσκάκης», στιγμιότυπο το οποίο δημοσίευσε η ίδια η ομάδα.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
🤳 𝐖𝐢𝐧𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐬𝐞𝐥𝐟𝐢𝐞 🔴⚪ pic.twitter.com/PbrvIFI4eU
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) January 11, 2025
Μεντιλίμπαρ: «Ο Κωστούλας έκανε τα πάντα»
Ο Βάσκος τεχνικός στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης αποθέωσε τον νεαρό επιθετικό για την εμφάνισή του.
«Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, είχαμε ευκαιρίες και ο αντίπαλος δεν μας απείλησε όμως έπρεπε να σκοράρουμε και είχαμε την τύχη να πάρουμε τη νίκη με τα δύο όμορφα γκολ του Κωστούλα», ανέφερε αρχικά, ενώ ερωτηθείς για το αν είπε κάτι στον Κωστούλα: «Τον έχω συγχαρεί γιατί έκανε όλα όσα έπρεπε να κάνει. Εκτός από τα γκολ που έβαλε έκλεψε και την μπάλα στο πρώτο γκολ. Ήταν τολμηρός και αποφασιστικός. Έκανε τα πάντα για μας, ότι έπρεπε να κάνει το έκανε», κατέληξε ο έμπειρος τεχνικός.
Μια σπουδαία νίκη για τον Ολυμπιακό, που είχε χωρίς καμία αμφιβολία, την υπογραφή του νεαρού επιθετικού.
- Στις 16 Δεκεμβρίου η παρουσίαση της «Ιθάκης» στην Πάτρα με ομιλία Τσίπρα
- Η οργή των «γαλάζιων» βουλευτών επισφραγίζει μια παρατεταμένη εσωκομματική κρίση – «Μάλωμα» από Μαξίμου στους αντιδρώντες
- ΚΚΕ για εκλογή Πιερρακάκη στο Eurogroup: Ενορχηστρώνει και συντονίζει την άγρια αντιλαϊκή επίθεση
- Ηράκλειο: Σύλληψη 45χρονου για εμπορία ανθρώπων, βιασμό και απόπειρα ανθρωποκτονίας
- Η Τζένιφερ Λόρενς και ο Τζος Χάτσερσον επιστρέφουν στο Hunger Games για να σώσουν το franchise
- Οι νέες πιθανότητες πρόκρισης για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ – Το σενάριο για «εμφύλιο» στα πλέι-οφ

