Ηλεία: Στο νοσοκομείο παιδί που υπέστη εγκαύματα από φωτιά
Ένα παιδί στην Ηλεία υπέστη εγκαύματα μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι της οικογένειας, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο
Στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών μεταφέρθηκε ένα άτυχο παιδί, το οποίο υπέστη εγκαύματα, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της οικογένειάς του.
Το ατύχημα σημειώθηκε στη Νέα Φιγαλεία Ηλείας, το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων.
Το περιστατικό
Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 21:00 σε σπίτι οικογένειας, υπό συνθήκες που ερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ένα δωμάτιο του σπιτιού υπέστη σοβαρές ζημιές από τη φωτιά, ενώ οι υπόλοιποι χώροι μικρότερης έκτασης ζημιές.
Το παιδί σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, υπέστη εγκαύματα στο πόδι και μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο, όπου και νοσηλεύεται.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση του δήμου Ζαχάρως και του δημάρχου Κώστα Μητρόπουλου, που πρότεινε στην οικογένεια να φιλοξενηθεί για λίγες μέρες σε ξενοδοχείο, προκειμένου να εξεταστούν τρόποι περαιτέρω βοήθειας για την αποκατάσταση των ζημιών.
Για το περιστατικό κινητοποιήθηκε και η Πολιτική Προστασία του δήμου, μαζί με δυνάμεις από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρεστένων με δύο οχήματα και πέντε πυροσβέστες.
- Με… όπλο τον κόσμο του και στόχο μόνο τη νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός
- Προβλήματα σε ακτοπλοϊκές συνδέσεις λόγω των ισχυρών ανέμων
- Τίμοθι Μπάσφιλντ: Αφαιρέθηκε από νέα ταινία της Amazon μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
- Έριξε… βόμβα ο Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω αν θα ολοκληρώσω τη σεζόν στους Μπακς»
- Δημοσκόπηση: Η πλειοψηφία των Γάλλων βλέπει τις ΗΠΑ του Τραμπ ως στρατιωτική απειλή για τη χώρα
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος Α’)







