Γκίζεν – Ολυμπιακός ONEX 0-3: Μεγάλο διπλό για τους Ερυθρόλευκους στη Γερμανία
Ο Ολυμπιακός ήταν επιβλητικός και πέρασε με έμφαση και 3-0 σετ από την έδρα της Γκίζεν στην Γερμανία για το CEV Champions League.
Ο Ολυμπιακός ήταν καθηλωτικός και επικράτησε με 3-0 σετ της Γκίζεν στην Γερμανία στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου στον όμιλό του στο CEV Champions League.
Οι Πειραιώτες έδειξαν το μέταλλό τους στο πρώτο σετ, που βρέθηκαν πίσω με 15-10 και γύρισαν στο σετ, κατακτώντας το με 25-20. Από εκεί και πέρα οι ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω τους, πατώντας το γκάζι και παίρνοντας με άνεση τα άλλα δύο σετ.
Ο Ολυμπιακός με αυτή τη νίκη κρατάει την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League στα δικά του χέρια.
Το πρώτο σετ ξεκίνησα πολύ καλά με τους Γερμανούς να ξεφεύγουν με 15-9, σε εκείνο το σημείο ο Γκαρντίνι πήρε ένα κρίσιμο τάιμ άουτ, ηρέμησε τους παίκτες του και αυτοί γύρισαν το ματς και πήραν το πρώτο σετ με 25-20.
Στο δεύτερο σετ ο Ολυμπιακός επέβαλε από νωρίς τον ρυθμό του, προηγήθηκε με 5-3 μετά από εξαιρετικό πρώτο χρόνο του Τζούριτς, όμως η Γκίζεν έμεινε κοντά του μέχρι και το 12-13. Εκεί οι Πειραιώτες πάτησαν γκάζι και έφτασαν στο 17-21, με τους Γερμανούς να το κάνουν θρίλερ καια τον Ολυμπιακό να κάνει το 25-23 με άσο του Τζούριτς, κατακτώντας και το δεύτερο σετ.
Τα σετ: 20-25, 22-25, 19-25.
Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:
Μόντσα – Φενέρμπαχτσε 3-1
Γκίζεν – Ολυμπιακός 0-3
Η βαθμολογία του Β’ ομίλου
Μόντσα 10
Ολυμπιακός 8
Φενέρμπαχτσε 5
Γκίζεν 1
Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής
15/01 18:00 Φενέρμπαχτσε – Γκίζεν
16/01 19:00 Ολυμπιακός – Μόντσα
Περισσότερα σε λίγο…
- Μπανγκλαντές: Το BNP κέρδισε τις εκλογές υποσχόμενο ριζικές αλλαγές – Συγχαρητήρια μηνύματα από ΗΠΑ και Ινδία
- Η προπόνηση που πάει την απώλεια βάρους σε άλλο επίπεδο
- Υεμένη: Καταδίκη για παραβίαση εγκαταστάσεων του ΟΗΕ στη Σαναά στο Συμβούλιο Ασφαλείας – Τι ζήτησε η Ελλάδα
- Συνεχίζει να καλπάζει ο πληθωρισμός: Γιατί «χτυπάει» περισσότερο την Ελλάδα
- Συνταγή: Quesadilla με γύρο κοτόπουλο
- Ο κομματικός Τασούλας και ο υπερθεσμικός Τσίπρας


