Αμπελόκηποι: «Ένα αποτύπωμα σε σακούλα δεν αρκεί για την στοιχειοθέτηση του οποιουδήποτε αδικήματος»
Ο συνήγορος του 26χρονου κάνει λόγο για ακραία κακοποίηση του τεκμηρίου αθωότητας μέσω δημοσιευμάτων και «διαρροών».
Αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται για την υπόθεση της έκρηξης σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους ο 26χρονος κατηγορούμενος.
Μάλιστα, μέσω του συνηγόρου του, Αλέξανδρου Κανελλόπουλου δίνει το στίγμα της στάσης που θα τηρήσει στη διάρκεια της απολογίας του, το Σάββατο, κάνοντας λόγο για «κακοποίηση του τεκμηρίου αθωότητας του» μέσω διαρροών.
«Δεν έχει σχέση»
Συγκεκριμένα ο δικηγόρος του συλληφθέντος αναφέρει σε γραπτή δήλωση του τα εξής:
«Ο εντολέας μου αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες που του αποδίδονται.
Δεν έχει σχέση ούτε με το διαμέρισμα της οδού Αρκαδίας, ούτε με το βαρύτατο κατηγορητήριο που του αποδίδεται, ενώ ταυτόχρονα βιώνει μέσω δημοσιευμάτων και «διαρροών» την ακραία κακοποίηση του τεκμηρίου αθωότητας που πρέπει να απολαμβάνει κάθε κατηγορούμενος.
Η ανεύρεση δακτυλικού αποτυπώματος σε κινητό αντικείμενο καθημερινής χρήσης (σακούλα) δεν αρκεί για την στοιχειοθέτηση του οποιουδήποτε αδικήματος, κάτι που έχει κριθεί νομολογιακά κατ’ επανάληψη, ανεξαρτήτως βαρύτητας του κατηγορητηρίου.
Ο συνήγορος, Αλέξανδρος Κανελλόπουλος».
- ΚΚΕ: Ενημέρωση της Βουλής για τη Μέση Ανατολή και αναβολή της συζήτησης για την επιστολική ψήφο ζητά το ΚΚΕ
- Φως στο Τούνελ: Σταθερά στην πρώτη θέση όλο τον Φεβρουάριο
- Τρολάρισμα ή αλήθεια: Οι φήμες θέλουν τους Ζεντάγια και Τομ Χόλαντ να έχουν παντρευτεί στα κρυφά
- Η Euroleague στη σκιά της γεωπολιτικής κρίσης
- Χαλάνδρι: Ελεγχόμενη έκρηξη έξω από το ρωσικό προξενείο
- Μετά την εξέγερση της Gen Z: Στην τελική ευθεία η προεκλογική εκστρατεία στο Νεπάλ

