Μάλιστα, μέσω του συνηγόρου του, Αλέξανδρου Κανελλόπουλου δίνει το στίγμα της στάσης που θα τηρήσει στη διάρκεια της απολογίας του, το Σάββατο, κάνοντας λόγο για «κακοποίηση του τεκμηρίου αθωότητας του» μέσω διαρροών.
«Δεν έχει σχέση»
Συγκεκριμένα ο δικηγόρος του συλληφθέντος αναφέρει σε γραπτή δήλωση του τα εξής:
«Ο εντολέας μου αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες που του αποδίδονται.
Δεν έχει σχέση ούτε με το διαμέρισμα της οδού Αρκαδίας, ούτε με το βαρύτατο κατηγορητήριο που του αποδίδεται, ενώ ταυτόχρονα βιώνει μέσω δημοσιευμάτων και «διαρροών» την ακραία κακοποίηση του τεκμηρίου αθωότητας που πρέπει να απολαμβάνει κάθε κατηγορούμενος.
Η ανεύρεση δακτυλικού αποτυπώματος σε κινητό αντικείμενο καθημερινής χρήσης (σακούλα) δεν αρκεί για την στοιχειοθέτηση του οποιουδήποτε αδικήματος, κάτι που έχει κριθεί νομολογιακά κατ’ επανάληψη, ανεξαρτήτως βαρύτητας του κατηγορητηρίου.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.