Στην κορυφή της βαθμολογίας, «αγκαλιά» με την Ίντερ, «αναρριχήθηκε» προσωρινά η Αταλάντα, μετά το πέρασμα της από το «Ένιο Ταρντίνι», στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής στη Serie A.
Οι «μπεργκαμάσκι» επιβλήθηκαν με 3-1 της Πάρμα, πανηγυρίζοντας την έβδομη διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα και ένατη στο σύνολο, προσπερνώντας την Νάπολι, η οποία δοκιμάζεται αύριο στην έδρα της απέναντι στη Ρόμα και με νίκη θα διατηρήσει τη μοναξιά της στο «ρετιρέ».
Η Αταλάντα είδε μέχρι το 39΄ τους Ρετέγκι και Έντερσον να διαμορφώνουν το 2-0, πριν η Πάρμα μειώσει στο 49΄ με τον Καντσελιέρι. Ωστόσο, στο 75΄ ο Λούκμαν έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 και υποχρεώνοντας την Πάρμα στην πέμπτη ήττα της.
Μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση για την Αταλάντα, που έφτασε τις επτά συνεχόμενες νίκες και δείχνει ικανή να διεκδικήσει τον φετινό τίτλο στη Serie A.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Euroleague έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού κόντρα στην Έφες, και του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μακάμπι.
Ο Ολυμπιακός με το τρίποντο κόντρα στη Λεβερκούζεν «φτιάχνει» ακόμη περισσότερο το ευρωπαϊκό του μέλλον – Πώς μπορεί να βρεθεί απευθείας στην επόμενη League Phase του Champions League