Σπόρτινγκ: Οπαδοί και διοίκηση είπαν το δικό τους «ευχαριστώ» στον Αμορίμ (pics)
Ο Αμορίμ δίνει το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι στον πάγκο της Σπόρτινγκ, με τους οπαδούς και τη διοίκηση της ομάδας να τιμούν τον Πορτογάλο.
Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» για το Champions League, σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για τον Ρούμπεν Αμορίμ.
Ο Πορτογάλος τεχνικός δίνει τον τελευταίο του εντός έδρας αγώνα στον πάγκο των «λιονταριών», αφού το τελευταίο είναι εκτός, αφού αποφάσισε να αναλάβει τη θέση του προπονητή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τα μέσα του μήνα.
Οι οπαδοί της Σπόρτινγκ δεν ξέχασαν την προσφορά του 39χρονου στον σύλλογο και με ένα εντυπωσιακό πανό έγραψαν ένα μεγάλο «ευχαριστώ».
Δείτε τη σχετική φωτογραφία:
Φυσικά ούτε η διοίκηση του κλαμπ θα μπορούσε να τον αφήσει έτσι, κάνοντάς του δώρο ένα πορτραίτο με το όνομά του και τα τρόπαια που έχει κατακτήσει με την ομάδα, συν φυσικά τη λέξη «ευχαριστώ».
- Ο φόβος νέων αποκαλύψεων για τις υποκλοπές στοιχειώνει το Μαξίμου
- Κέρκυρα: 47χρονος έκρυβε ναρκωτικά στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου – Επιτέθηκε στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψη
- Ακαδημία Βιασμού: χιλιάδες άντρες εκπαιδεύονται πώς να ναρκώνουν και να βιάζουν τις συζύγους τους
- Συνελήφθη 19χρονος στο «Ελ. Βενιζέλος» με 4.650 λαθραία πακέτα τσιγάρα στις αποσκευές του
- Το νέο συλλεκτικό αυτοκίνητο του Στέφανου Τσιτσιπά – Supercar αξίας 1 εκατ. ευρώ (pics+vids)
- O Λευκός Οίκος επέστρεψε με τρεις ακόμη αινιγματικές αναρτήσεις






