Alcatrash: Η απάντησή τους για την αποχώρηση του Ανδρέα Βούλγαρη
Οι Alcatrash έχουν αλλαγές στο μουσικό τους σχήμα μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Βούλγαρη.
Τι είπαν στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» ο Πέτρος Πυλαρινός, ο Σταύρος Κωστής και ο Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος.
Τίτλοι τέλους μπήκαν επισήμως στη συνεργασία του Ανδρέα Βούλγαρη με την μπάντα του, τους Alcatrash
Ο Ανδρέας Βούλγαρης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας τους followers του και τους θαυμαστές του συγκροτήματος τον λόγο της αποχώρησής του.
Ο Πέτρος Πυλαρινός
«Ποια διάλυση των Alcatrash ρε παιδιά; Στην αφίσα είμαστε. Αν είναι πείτε μου να μην πάω για δουλειά».
Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά
«Καλή επιτυχία σε όλους τους πρώην συνεργάτες μας. Δεν υπάρχει κανένα ‘beef’, καμία διαμάχη. Οι μπάντες εξελίσσονται και αλλάζουν προσανατολισμό. Κάποιες φορές αλλάζουν και μέλη. Δεν έχω κοιτάξει το κινητό μου αν μου έχει στείλει ‘καλή αρχή’ για την πρεμιέρα μας, αλλά νομίζω πως όχι. Εννοείται ότι η φιλία μας παραμένει. Δεν σβήνουν αυτά».
Ο Σταύρος Κλώστης είπε για την αποχώρηση του Ανδρέα Βούλγαρη
«Αραιώσαμε λίγο. Ακόμα χρειάζεται χρόνος για να βρούμε τις ισορροπίες μας, δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί».
Ο Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος
«Δεν διαλυθήκαμε κιόλας… και Metalica να ήμασταν, που δεν είμαστε».
«Δεν έχουμε επικοινωνήσει αλλά θα το κάνουμε κάποια στιγμή. Καταρχάς δεν μας είπε κανείς να πάμε, αλλά είχαμε πει και οι τέσσερις ότι δεν θα πηγαίναμε. Ο ένας πήγε γι’ αυτό και δεν συνέχισε», κατέληξε ο Σταύρος Κωστής.
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών
- Μάιντς – Γκλάντμπαχ 0-1: Ο Ντα Κόστα καταδίκασε την ομάδα του



