Καμπανιακός – ΑΕΛ 0-2: Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι «βυσσινί» (vid)
Η ΑΕΛ νίκησε τον Καμπανιακό με 2-0 και συνεχίζει ως πρωτοπόρος του Α’ ομίλου της Super League 2.
Η… προέλαση της ΑΕΛ στον Α΄ όμιλο της Super League 2 συνεχίζεται.
Οι «βυσσινί» νίκησαν 2-0 τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα, στην αναμέτρηση που «άνοιξε την αυλαία» της 7ης αγωνιστικής, και πανηγύρισαν το έκτο «τρίποντό» τους σε επτά παιχνίδια. Εξαιρετική πορεία από την ΑΕΛ, που δείχνει έτοιμη για την άνοδο.
Τα τέρματα που χάρισαν τους τρεις βαθμούς στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα, σημείωσαν οι Στίνα (75΄) και Τριμμάτης (90+4΄).
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ΑΕΛ με αυτή τη νίκη έφτασε τους 19 βαθμούς και είναι στο +8 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ Β’, αλλά και στο +11 από τον 6ο Ηρακλή.
Ο Δικέφαλος του Βορρά παίζει την Κυριακή εκτός έδρας με την Καβάλα, ενώ ο Ηρακλής παίζει το Σάββατο στον Βόλο απέναντι στη Νίκη.
Οι συνθέσεις:
Καμπανιακός: Κασαπίδης, Παπακωνσταντίνου (67′ Καθάριος), Γαρύφαλλος, Έππας, Κολλαράς (78′ Σαρβανίδης), Ν. Καθάριος, Διαμαντόπουλος (31′ λ.τ Κωτσόπουλος), Ντουμάνης (78′ Μποζίδης), Παπαστεριανός, Πέττας, Κολτσίδας.
ΑΕΛ: Περντρέου, Θ. Παπαγεωργίου (73′ Τριμμάτης), Βαφέας, Ηλιάδης, Κοσσονού, Μπαριέντος, Οικόνομου (73′ Γιόχανσον), Κ. Παπαγεωργίου (46′ Φατάι), Στίνα, Μούργος (73′ Μούργος), Μωραΐτης (84′ Στάμου).
Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στον Α΄ όμιλο της Super League 2:
Καμπανιακός - ΑΕΛ 0-2 Νίκη Βόλου - ΠΟΤ Ηρακλής 2/11 ΠΑΣ Γιάννινα - Διαγόρας 3/11 Μακεδονικός - Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 3/11 Καβάλα - ΠΑΟΚ Β΄ 3/11
Βαθμολογία
1. ΑΕΛ 19 (7αγ.)
2. ΠΑΟΚ Β΄ 11
3. Μακεδονικός 10
4. ΠΑΣ Γιάννινα 10
5. Καμπανιακός 9 (7αγ.)
6. ΠΟΤ Ηρακλής 8
7. Νίκη Βόλου 7
8. Διαγόρας Ρόδου 5
9. Καβάλα 3
10. Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 2
- Λαφαζάνης στην εξεταστική: Ποινικές ευθύνες για Μητσοτάκη, Βορίδη, Αυγενάκη – Καρφιά και σε Αποστόλου-Αραχωβίτη
- Η αναζωογόνηση της Χαλκίδας: Ξεκίνησε η ανάπλαση του πάρκου Ελευθερίας
- Φρεντέρικσεν: «Τα χειρότερα ενδέχεται να είναι ακόμα μπροστά μας», λέει για την Γροιλανδία η πρωθυπουργός
- Δένδιας: Συμμαχία Ελλάδας και Ισραήλ για drones και υποβρύχια – Μήνυμα Κατζ στην Τουρκία για το Αιγαίο
- «Το μόνο που ήθελα ήταν να γίνω ζωγράφος»: Έκθεση φωτίζει τον κόσμο του Ντέιβιντ Λιντς, πέρα από τον κινηματογράφο
- Αναχρονισμού συνέχεια από το περιβάλλον Καρυστιανού: Ο δικηγόρος της θέλει μοναρχία και μοιχεία να τεθούν σε… διαβούλευση


