Ο Παναθηναϊκός πήρε ένα πολύ μεγάλο διπλό στην Πόλη επί της Φενέρμπαχτσε, με τον Κώστα Σλούκα να είναι από τους κορυφαίους.
Ο Έλληνας γκαρντ αναφέρθηκε στην εμφάνισή του, στη νίκη, αλλά και στον Εργκίν Αταμάν, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης τα τελευταία 7-8 χρόνια.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Σλούκας:
«Προσωπικά, έπρεπε να αντιδράσω επειδή έκανα δύο κακά παιχνίδια πριν. Σήμερα τα κατάφερα.
Έχουμε καλή συνεργασία με τον Αταμάν. Για εμένα, είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη τα τελευταία 7 με 8 χρόνια. Κάθε φορά απαντάει, είναι πάντα πεινασμένος.
Η Φενέρ αντέδρασε στην τρίτη και την τέταρτη περίοδο, έπρεπε να αντιδράσουμε και εμείς. Είχαμε καλές επιλογές στο τέλος στην επίθεση. Μείναμε ήρεμοι στα κρίσιμα σημεία. Συνεχίζουμε, είναι ακόμα Οκτώβριος και έχουμε πολλά ακόμα»
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, μια μικροσκοπική πρωτεΐνη που μέχρι τώρα περνούσε απαρατήρητη φαίνεται πως επηρεάζει πολύ περισσότερο απ’όσο νομίζαμε την πείνα.
Ο Ολυμπιακός με την κατάκτηση του Betsson Super Cup επί του ΟΦΗ έφτασε τους πέντε τίτλους και συνεχίζει να είναι η ομάδα με τα περισσότερα τρόπαια στη διοργάνωση.
Ο Ολυμπιακός με τρία γκολ στην παράταση (Ταρέμι 96’, Καλογερόπουλος 107’, Γιαζίτζι 113’), επικράτησε του ΟΦΗ με 3-0 στο Παγκρήτιο και κατέκτησε το Betsson Super Cup!