Κασσελάκης: «Επιστρέφω σύντομα», έγραφε στην αφιέρωση σε καφενείο της Τρίπολης
Από μέρα σε μέρα αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης
Ο Στέφανος Κασσελακης υπέγραφε αφιέρωση στο βιβλίο καφενείου της Τρίπολης, όπου βρίσκεται, με το μήνυμα «επιστρέφω σύντομα», σηματοδοτώντας για μία ακόμη φορά την αναμενόμενη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει τις περιοδείες του ανά την Ελλάδα και, μετά το «προπύργιο» της Όλγας Γεροβασίλη στην Άρτα, βρέθηκε σήμερα (26/9) στην Τρίπολη, όπου συνομίλησε με πολίτες, ενώ συμμετείχε και στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

«Επιστρέφω σύντομα»
Σε καφενείο της περιοχής, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε μια χαλαρή κουβέντα με πολίτες και υποστηρικτές του.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να στείλει εκ νέου μήνυμα ότι επιστρέφει στις πολιτικές εξελίξεις του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς από μέρα σε μέρα – ίσως και από ώρα σε ώρα – αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Επιστρέφω σύντομα» έγραψε, λοιπόν, στην αφιέρωση που υπέγραψε στο βιβλίο του καφενείου της Τρίπολης ο Στέφανος Κασσελάκης.
«Μεγάλο καφενείο – Κρατήστε την ιστορία ζωντανή. Την παράδοσή μας και τον πολιτισμό μας ζωντανούς, φωτεινούς, λαμπερούς. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία. Επιστρέφω σύντομα. Στέφανος Κασσελάκης. 26-9-2024».

- Μαρούσι: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που μαχαίρωσε ανήλικο
- Η μεγάλη επιστροφή του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον μετά από 10 μήνες
- Μεξικό: Αδιανόητος καβγάς πάνω από φέρετρο – Ερωμένες διαπίστωσαν ότι έκλαιγαν τον ίδιο άντρα
- Πάσχα: Ήθη, έθιμα και δοξασίες στη δυτική Θεσσαλία τη Μεγάλη Πέμπτη – Το βάψιμο αυγών με κρεμμυδόφυλλα
- Δίκαιο ή λογοκρισία; Η ακύρωση του Wireless και το μπλόκο στον Κάνιε Γουέστ διχάζουν
- Η ΑΕΚ κοντράρεται με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Βαγιέκας» για τα προημιτελικά του Europa Conference League
- Fuel Pass: Ποια ΑΦΜ μπορούν να κάνουν αίτηση τη Μεγάλη Πέμπτη – Πότε ανοίγει για όλους
- Άννα Κορακάκη: Έγινε 30 χρόνων και ποζάρει αγκαλιά με την κορούλα της – Το μήνυμα της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442