Λίγο μετά τις 21:00 ο Αντονί Μαρσιάλ έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ένωση.
Οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» περίμεναν τον Γάλλο άσο και μόλις έγινε αντιληπτός μέσα στο αυτοκίνητο των ανθρώπων της ΠΑΕ γνώρισε την αποθέωση.
Απόψε προβλέπεται ξεκούραση για τον πρώην σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αύριο θα ακολουθήσουν τα διαδικαστικά με τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές.
O ίδιος έδειχνε ευδιάθετος και απολάμβανε την αγάπη των οπαδών που από νωρίς είχαν αρχίσει να μαζεύονται στο αεροδρόμιο.
Θυμίζουμε πως ο Μαρσιάλ θα υπογράψει συμβόλαιο για τρία χρόνια και οι απολαβές του θα φτάνουν στα 3,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Θα είναι με διαφορά ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του κλαμπ.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Η γερμανική ομάδα πέτυχε τεράστια νίκη στο Μπερναμπέου με Ντίας και Κέιν να πετυχαίνουν τα γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Εμπαπέ σκόραρε για τους Μαδριλένους