Ξεψάχνισε το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ νομικός σύμβουλος του Κασσελάκη – «Έχει όπλα να προσβάλει» την καθαίρεσή του
Πλήρως ενημερωμένος για τα νομικά όπλα που διαθέτει προκειμένου να ακυρώσει την καθαίρεσή του είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, αλλά προς το παρόν δεν σκέφτεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, λέει ο νομικός σύμβουλός του.
«Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν προσφεύγει στη Δικαιοσύνη, προς το παρόν. Όμως, εάν τα πράγματα ξεφύγουν, είμαι σίγουρος πως θα πράξει τα δέοντα, προκειμένου να διασφαλίσει την ακεραιότητα και τη λειτουργία του κόμματος», ανέφερε ο νομικός του σύμβουλος Χαράλαμπος Πελέκης, μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.
Ο ίδιος υποστήριξε ότι νομικά υπάρχει η δυνατότητα να ακυρωθεί η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την καθαίρεσή του, αλλά και της Πολιτικής Γραμματείας, που την «επικύρωσε».
Άκυρη η ψηφοφορία στην ΚΕ γιατί από μυστική έγινε φανερή
«Για το θέμα της πρότασης άρσης της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη, είχαμε μία μυστική ψηφοφορία, η οποία κατέληξε να είναι φανερή. Αυτό το γεγονός καθιστά άκυρο το συγκεκριμένο ψήφισμα» ισχυρίσθηκε ο κ. Πελέκης.
Χαρακτήρισε «άκυρο» επίσης το χθεσινό ψήφισμα στην Πολιτική Γραμματεία. «Δεν προβλέπεται, βάσει καταστατικού, τέτοια εξουσία σε αυτό το όργανο του κόμματος, να σηκώνουν το χέρι τα μέλη και να ψηφίζουν».
- Όλγα Κεφαλογιάννη: Οι οικογενειακές υποθέσεις, ιδίως όταν αφορούν ανήλικα παιδιά, δεν προσφέρονται για εκβιασμούς ή πολιτική εκμετάλλευση
- Ο Μουρίνιο άρχισε τα όργανα για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης
- «Δεν ξέρω τι εννοούσα» – Ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ διαλύει τις φήμες σχετικά με την αμφιφυλόφιλη σεξουαλικότητά του
- Ισπανία: Τα αίτια που προκάλεσαν τη σιδηροδρομική τραγωδία – Τι έδειξε το πρώτο πόρισμα
- Καφές: Η Βραζιλία ζητά διευκρινίσεις για τον δασμό 50% των ΗΠΑ στον στιγμιαίο καφέ
- Γαλλία: Οι αρχές απαγόρευσαν αντιμεταναστευτική συγκέντρωση Βρετανών ακροδεξιών



