
Ενισχύει οικονομικά τα εθελοντικά κλιμάκια του ο Δήμος Διονύσου
Με γενναία χρηματοδότηση από τον Δήμο θα πορευτούν τα εθελοντικά κλιμάκια του Δήμου Διονύσου για την κάλυψη των αναγκών που έχουν.
Ο Δήμος Διονύσου,ανακοίνωσε την απόφαση να διατεθεί ποσό ύψους 100.000 ευρώ για την κάλυψη των αναγκών των Εθελοντικών Κλιμακίων.
Πρόκειται για μια απόφαση αναγνώρισης του σημαντικού έργου που επιτελούν οι εθελοντικές ομάδες σε όλους τους δήμους της χώρας.
Είναι αξιοσημείωτο ότι ουδέποτε κατά το παρελθόν δόθηκε ένα τόσο σημαντικό ποσό, που θα κατευθυνθεί αποκλειστικά προς την υποστήριξη των Εθελοντικών Κλιμακίων, όπως αναφέρει ο Δήμος Διονύσου στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.
Κ. Μαϊχόσογλου: «Η συμβολή των εθελοντών είναι ανεκτίμητη»
Η Δήμαρχος Διονύσου, Κατερίνα Μαϊχόσογλου, ανέφερε ότι « οι εθελοντές μας αποτελούν την καρδιά και την ψυχή του Δήμου μας. Με την απόφαση αυτή επιβεβαιώνουμε τη δέσμευση μας να στηρίζουμε τους ανθρώπους μας που αφιερώνουν χρόνο και προσπάθεια για το κοινό καλό. Η συμβολή τους είναι ανεκτίμητη και οφείλουμε να τους παρέχουμε όλα τα απαραίτητα μέσα προκειμένου να συνεχίσουν το έργο τους με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.
Παράλληλα, ανακοινώνεται από τον δήμο Διονύσου, ότι θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Οκτώβριο ειδική εκδήλωση προς τιμήν των εθελοντών, στην οποία θα αναγνωριστεί δημόσια η συνεισφορά τους. Η εκδήλωση θα αποτελέσει μια συμβολική αλλά και ουσιαστική πράξη αναγνώρισης του πολύτιμου έργου που επιτελούν στην κοινωνία.
Δεν πρέπει, τέλος, να λησμονήσουμε ότι κατά τη διάρκεια των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Διονύσια 2024» θα τοποθετηθεί σε εμφανές σημείο κουμπαράς για τη συγκέντρωση χρημάτων που θα αποδοθούν στα Εθελοντικά Κλιμάκια Πολιτικής Προστασίας των περιοχών.
- ΟΠΕΚΕΠΕ: «Αγοράζει» χρόνο, ψάχνει διέξοδο από το σκάνδαλο – Τα τελευταία «χαρτιά» της κυβέρνησης στην «πόλεμο» φθοράς
- Φράνσις Φορντ Κόπολα: Από το UCLA στον «Νονό»
- Ολυμπιακός: Η 12άδα για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης – Πρόβλημα με Μόρις
- Χρυσός: Το κόλπο grosso της Γαλλίας – Τα κέρδη και η επιστροφή των ράβδων από τη Νέα Υόρκη
- ΟΗΕ: Βέτο Κίνας και Ρωσίας στο σχέδιο απόφασης για την προστασία της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ
- ΑΕΚ: Με Γκρέι κόντρα στην Μπανταλόνα


