Προανήγγειλε αποχωρήσεις ο Αλμέιδα: «Είμαστε πολλοί στο ρόστερ…»
Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για τη νίκη επί του ΟΦΗ, το ματς με τη Λαμία αλλά και για το μεγάλο ρόστερ της ΑΕΚ και τη διαχείρισή του.
Η ΑΕΚ είναι έτοιμη για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής της Super League με τη Λαμία στη Νέα Φιλαδέλφεια (24/8, 21:30) και ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στην Cosmote TV για το παιχνίδι αλλά όχι μόνο.
Ο Αργεντινός τεχνικός αναφέρθηκε και στη διαχείριση του ρόστερ, παραδέχθηκε πως είναι πάρα πολλοί οι παίκτες και τόνισε πως έχει μιλήσει με τον καθένα ξεχωριστά για τον ρόλο του και το ενδεχόμενο να μην παίζει κάποιες φορές.
«Οποιαδήποτε απόφαση κι αν πάρω, θα είναι για το καλό της ομάδας», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Όσα είπε ο Αλμέιδα:
Ξεκινήσατε στο πρωτάθλημα με τη νίκη επί του ΟΦΗ. Τι είναι αυτό που κρατάτε από την εμφάνιση της ομάδας;
«Μου άρεσαν πολλά πράγματα. Η αντίδραση μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη, μου άρεσε η συμπεριφορά, ο τρόπος παιχνιδιού, το γεγονός ότι πετύχαμε τρία γκολ. Δεν δεχθήκαμε γκολ και ήταν απλώς η αρχή του πρωταθλήματος, έπρεπε να ξεκινήσουμε καλά και το κάναμε».
Η ΑΕΚ είχε ένταση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά διαχειρίστηκε σωστά και το δεύτερο. Θέλετε να δείτε προοδευτικά την ομάδα σας να έχει ένταση σε μεγαλύτερα διαστήματα των αγώνων;
«Πιστεύω ότι η ένταση, αλλά και ο τρόπος χειρισμού στο δεύτερο ημίχρονο είναι ένα χαρακτηριστικό στυλ που είχαμε κυρίως τον πρώτο χρόνο, αλλά και κατά διαστήματα στον δεύτερο. Σίγουρα, τώρα που δεν έχουμε Ευρώπη κι έχουμε παιχνίδι κάθε εβδομάδα, θα αποκτήσουμε τον ρυθμό που μας αρέσει να βλέπουμε».
Επόμενος αντίπαλός σας η Λαμία. Πως την αξιολογείτε;
«Έχουν αλλάξει πολλούς ποδοσφαιριστές, έχουν ένα σύστημα παιχνιδιού που τους βοηθά. Φαίνεται ότι έχουν νεαρούς ποδοσφαιριστές , με πολλή όρεξη. Το βλέπεις ότι είναι καλά προπονημένοι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι για να πάρουμε αυτό που πάντα ψάχνουμε».
Έχετε μπροστά σας έναν… πονοκέφαλο. Το ποιοι θα μπουν αποστολή. Μιλήσατε πρόσφατα και δημοσίως για αυτό. Είναι κάτι που το έχετε συζητήσει και με τους ποδοσφαιριστές σας;
«Αυτό το έχουμε συζητήσει από την πρώτη στιγμή. Είναι αλήθεια, ότι για να είμαι σίγουρος τους είχα καλέσει και έναν προς έναν ξεχωριστά και τους είχα ρωτήσει αν ήταν διατεθειμένοι να βρίσκονται εδώ. Αν είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ακόμη και σε περίπτωση που μείνουν στον πάγκο ή δεν παίξουν καθόλου.
Πήρα τις απαντήσεις από τον κάθε έναν, οπότε από αυτή την πλευρά είμαι ήρεμος γιατί ξέρω ό,τι οποιαδήποτε απόφαση κι αν πάρω, θα είναι για το καλό της ομάδας. Αλλά είναι αλήθεια, ότι είμαστε πολλοί. Και συμμετέχοντας σε μία διοργάνωση, μέχρι να ξεκινήσει το Κύπελλο, θα περάσει αρκετός χρόνος».
- Ο νικητής του Σούπερ Καπ Ιταλίας πάρει 11 εκατ. ευρώ
- Άρσεναλ – Γουλβς 2-1: Γλίτωσε την γκέλα και πήγε στο +5
- Ολυμπιακός ONEX – ΑΟΝΣ Μίλων 2-3: Ανατροπή και νίκη στο τάι μπρέικ
- Battle of the Sexes: Όταν η Κινγκ έγινε σύμβολο των γυναικών και η αναβίωση της «μάχης των φύλων» 52 χρόνια μετά (vids+pics)
- Έτσι διαμορφώθηκε βαθμολογία της Super League (pic)
- Μπαρτσελόνα – Οσασούνα 2-0: Στο +7 οι «Μπλαουγκράνα» με τον Ραφίνια!
- ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 63-101: Με 14 τρίποντα και «μπόμπερ» τους Ρογκαβόπουλο, Τολιόπουλο! (vid)
- Λεβερκούζεν – Κολωνία 2-0: Νίκη για… Champions League οι «ασπιρίνες»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/howen-ac0WfQ3F6dw-unsplash-315x220.jpg)




























































![Το Πανεπιστήμιο Μπράουν επιβεβαίωσε τον θάνατο δύο ατόμων – Οκτώ σε κρίσιμη κατάσταση [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/brown-uni2-315x220.jpg)

![Συρία: Έκρηξη σε διυλιστήρια πετρελαίου – Επιχειρήσεις των Κούρδων κατά του Ισλαμικού Κράτους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Syria-refinary-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442