Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανανέωσε ο Μπρούνο Φερνάντες ως το 2027 (pic)
Οι «κόκκινοι διάβολοι» ανακοίνωσαν την παραμονή του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού
Μία ημέρα αφού ανακοίνωσε την απόκτηση των Ματάις ντε Λιχτ και Νουσέρ Μαζράουι από την Μπάγερν Μονάχου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρόσφερε νέο συμβόλαιο με διάρκεια έως τις 30 Ιουνίου 2027 στον αρχηγό της, Μπρούνο Φερνάντες, με οψιόν ανανέωσης για μία ακόμη σεζόν.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» ανακοίνωσαν την παραμονή του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, ο οποίος έχει σημειώσει 79 γκολ και μετρά και 67 ασίστ στις 234 συμμετοχές του με τη φανέλα της Μάντσεστερ.
Ο Μπρούνο Φερνάντες αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τις 20 Ιανουαρίου 2020.
Ο Μπρούνο Φερνάντες δήλωσε μετά την επισημοποίηση της παραμονής του στο «Ολντ Τράφορντ»: «Όλοι γνωρίζουν το πάθος μου για τη Γιουνάιτεντ. Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ευθύνη και τη σημασία που έχει να φοράς αυτή τη φανέλα και τα επίπεδα αφοσίωσης και επιθυμίας που απαιτούνται για αυτό το απίστευτο κλαμπ.
Δεν θα υπέγραφα νέο συμβόλαιο αν δεν πίστευα πως οι καλύτερές μου στιγμές με τη Γιουνάιτεντ δεν έχουν έρθει ακόμη. Από τις συζητήσεις μου με τη διοίκηση είναι σαφές πόσο αποφασισμένοι είμαστε όλοι για να διεκδικήσουμε μεγάλους τίτλους τα χρόνια που ακολουθούν».
Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έχει αναδειχθεί τρεις φορές κορυφαίος παίκτης της χρονιάς για τη Γιουνάιτεντ, έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο (2024) και ένα Λιγκ Καπ (2023).
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
United or nothing ❤️🤍🖤#MUFC pic.twitter.com/K9tjVHyqco
— Manchester United (@ManUtd) August 14, 2024
- Ivan Greko: «Δεν έχει βραχιολάκι» λέει ο δικηγόρος του τράπερ μετά τη σύλληψή του
- «Πρόταση της Γκρέμιο στον Παναθηναϊκό για τον Τετέ»
- ΝΔ: Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του στελέχους του κόμματος Μιχάλη Λεκάκου
- Πυρηνικά: Οι συμφωνίες ελέγχου διάδοσης όπλων οδεύουν προς τέλμα το 2026 – Αυξάνεται ο κίνδυνος κρίσης
- Δύο λέξεις που πρέπει να αποφύγετε στη λίστα με τους στόχους σας για το 2026
- «Κίτρινος πυρετός» στο ηλεκτρονικό εμπόριο – Τα στατιστικά της «απόβασης» στο… «ελληνικό καλάθι»
