Μόντο Ντουπλάντις: Στη Σαντορίνη ο Ολυμπιονίκης – Ποζάρει μαζί με τη σύντροφό του και το χρυσό μετάλλιο
Ο Μόντο Ντουπλάντις, αφού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ των Ολυμπιακών Αγώνων, τώρα απολαμβάνει τις διακοπές του στη Σαντορίνη με την εντυπωσιακή σύντροφο του.
Ο Μόντο Ντουπλάντις, ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές του άλματος επί κοντώ είχε σχέδιο…
Αφού πέταξε στα 6,25 μέτρα σημειώνοντας άλλο ένα παγκόσμιο ρεκόρ και παίρνοντας το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι, ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα και δη στη Σαντορίνη, με τη βοήθεια του Εμμανουήλ Καραλή.
Ο Σουηδός αθλητής με τα 8 παγκόσμια ρεκόρ, βρίσκεται στο νησί μαζί με την σύντροφό του, Ντεζιρέ Ινγκλαντέρ.
Αυτός που κανόνισε να κλείσει ο Ντουπλάντις διακοπές στην Ελλάδα και τον βοήθησε με τα διαδικαστικά ήταν ο Εμμανουήλ Καραλής
Μάλιστα το μοντέλο από τη Σουηδία ανάρτησε ένα βίντεο, στο οποίο ποζάρουν μαζί με το χρυσό μετάλλιο.
«Δεν είναι δικό μου, το ξέρω» γράφει η Ντεζιρέ στην ανάρτηση.
@desiresinglanderNot mine, I know?♬ original sound – Vogue
@mondoEuropean champ?♬ BAND4BAND – Central Cee & Lil Baby
«Μπορώ να έχω ένα ακόμη;»
Σε άλλο βίντεο φαίνεται πως ο Ντουπλάντις έχει τυλίξει το μετάλλιο σε μια πετσέτα από εστιατόριο γιατί έχασε το ειδικό Louis Vuitton κουτί του στο Παρίσι.
Ζήτησε από την διοργάνωση αν μπορεί να του… στείλει ένα ακόμα.
@mondo I can get another box?? @paris2024 ♬ 7AM (Slowed + Reverb) – adrian
Η φιλία με τον Καραλή
Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο Εμμανουήλ Καραλής, αποκάλυψε ότι αυτός ήταν που κανόνισε να κλείσει ο Ντουπλάντις διακοπές στην Ελλάδα βοηθώντας τον με τα διαδικαστικά.
Οι δύο τους έχουν περάσει μαζί από όλα τα πρωταθλήματα των μικρών ηλικιών και έχουν «χτίσει» μια δυνατή φιλία, που φάνηκε και στο Παρίσι.
- Ρωσία: Λιμάνι και ενεργειακές υποδομές έπληξαν οι ουκρανικές δυνάμεις
- Ωρα της Γης 2026: Επιστρέφει το Σάββατο 28 Μαρτίου και με μια πρωτότυπη εκδήλωση στο Καλλιμάρμαρο
- Χιλή: Ο πρόεδρος Καστ αποσύρει την υποστήριξη στην προκατοχό του Μπατσελέτ για το αξίωμα της ΓΓ το ΟΗΕ
- Η άνοδος του πετρελαίου «εκτοξεύει» και τη ζάχαρη
- Πετρέλαιο: Μειώνονται οι τιμές του WTI και του Μπρεντ στις ασιατικές αγορές
- Κένυα: Βρέθηκαν 32 πτώματα σε ομαδικό τάφο, ανάμεσά τους «25 νηπίων»


