Ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν ο άνθρωπος που έκανε όλους τους Ελληνες να πανηγυρίσουν με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο άλμα επί κοντώ.
Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης αποκάλυψε μέσω Instagram ένα φοβερό μήνυμα που του έστειλε ο χρυσός Ολυμπιονίκης και πολύ καλός του φίλος, Μόντο Ντουμπλάντις, λίγο πριν τον τελικό.
Οι δυο τους συνομίλησαν μέσω μηνυμάτων και ο Ντουπλάντις είπε στον Καραλή «τα άλματά σου φαίνονται εξαιρετικά. Πάμε να ανεβούμε σε αυτό το πόντιουμ», κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε τελικά βάσει των αποτελεσμάτων.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.