Η Τατιάνα Γκούσιν ζει την κορυφαία στιγμή της καριέρας της, καθώς προκρίθηκε στον τελικό του άλματος εις ύψος των Ολυμπιακών Αγώνων, που διεξάγονται στο Παρίσι.
Η Ελληνίδα άλτρια, υπερέβη με την πρώτη προσπάθεια το 1,83μ και το 1,88μ, ενώ απέτυχε στο πρώτο της άλμα στα 1,92 μέτρα. Ομως στην συνέχεια, η Γκούσιν πέρασε το συγκεκριμένο ύψος και συνέχισε στα 1,95 μέτρα, όπου είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες. Ωστόσο, το επιτυχημένο άλμα στα 1,92 μέτρα ήταν ικανό να δώσει την πρόκριση στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια.
Αντιθέτως, η Παναγιώτα Δόση αποκλείσθηκε από τον τελικό του άλματος εις ύψος των Ολυμπιακών Αγώνων, που διεξάγονται στο Παρίσι. Η Ελληνίδα άλτρια, είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στο 1.83μ, που ήταν και το ύψος με το οποίο άρχισαν τα άλματα τους οι αθλήτριες, ενώ το όριο πρόκρισης ήταν ένα μέτρο και 97 εκατοστά.
Υπενθυμίζουμε, ότι το όριο πρόκρισης ήταν ένα μέτρο και 97 εκατοστά.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Μετά την πρόκριση της ΑΕΚ στους «8» του Conference League, η Ελλάδα έχει την ευκαιρία να «σκαρφαλώσει» στην 10η θέση του UEFA Ranking. Δείτε τι θα σημαίνει αυτό για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Στην παράταση έλυσαν τις διαφορές τους η Ρόμα και η Μπολόνια. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 3-1, η Ρόμα ισοφάρισε 3-3 και στο 111’ σκόραρε η Μπολόνια και πανηγύρισε.