Aλμέιδα: Τι ήθελε να πει ο …ποιητής;
Η εσωστρέφεια χτύπησε την πόρτα της ΑΕΚ για τα καλά την πόρτα και ο Αλμέιδα έκανε δηλώσεις που σηκώνουν μεγάλη κουβέντα.
Υπό κανονικές συνθήκες και αν δεν βρισκόμασταν (περίπου) στο μέσον των Ολυμπιακών Αγώνων, οι προβολείς της επικαιρότητας θα στρέφονταν στο ποδόσφαιρο. Και δη στα ευρωπαϊκά ματς των ελληνικών ομάδων.
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στην Ανδόρα την Πέμπτη την άσημη Ιντερ Ντ’ Εσκάλδες, μια ομάδα που από το πουθενά προκάλεσε αναστάτωση, με δεδομένο ότι μολονότι ήταν πίσω στο σκορ (4-0), σημείωσε τρία κολλητά γκολ και έχασε με 4-3 στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Τώρα, πώς θα αντιδράσει η ΑΕΚ; Η εσωστρέφεια της χτύπησε για τα καλά την πόρτα και ο Αλμέιδα έκανε δηλώσεις που σηκώνουν μεγάλη κουβέντα. Γιατί δεν είναι σύνηθες ένας προπονητής να ανοίγει διάλογο και να βάζει τους πάντες σε σκέψεις, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «αν υπάρχουν πολλές αμφιβολίες, τότε γίνονται αλλαγές. Αν υπάρχουν αμφιβολίες για το τεχνικό επιτελείο πρέπει να γίνονται αλλαγές».
Αρα; Τι θέλει να πει ο προπονητής …ποιητής;
Είναι ξεκάθαρο πως η κριτική που έγινε στον Αργεντινό προπονητή, έφτασε στ’ αυτιά του. Καθόλου δεν του άρεσε. Αντιδρά λες και θέλει επιβεβαίωση και σε κάθε περίπτωση ζητεί από την ιδιοκτησία να θυμίσει ότι δεν αμφισβητείται η δουλειά του στην ΑΕΚ. Είναι, όμως, έτσι ή μπαίνουμε σε μια εποχή που ακόμη και ο Αλμέιδα δεν θα μένει, όπως λίγο παλαιότερα, στο απυρόβλητο; Γιατί όταν ο ΠΑΟΚ «γύριζε» την αναμέτρηση στη Νέα Φιλαδέλφεια και έφευγε με τον βαθμό της ισοπαλίας, όταν έπαιρνε νίκη στην Τούμπα, όταν ο Πανσερραϊκός πανηγύριζε ισοπαλία στο «σπίτι» του ή όταν ο Παναιτωλικός από το 0-2 έφτανε στο 2-2, ουδείς έκανε κριτική στον προπονητή. Τα βέλη πήγαιναν κατευθείαν στους ποδοσφαιριστές!
Συνεπώς, η αληθινή πρώτη φορά που ο Ματίας Αλμέιδα άκουσε σχόλια για τη διαχείριση ή τις επιλογές του, είναι η τωρινή, μετά το 4-3 με την Εσκάλδες. Ισως το κοινό να είχε κάποια πίκρα μέσα του, ορισμένα παράπονα και να βρήκε ευκαιρία να τα εξωτερικεύσει. Καθόλου απίθανο. Σαν ένα ποτάμι που φούσκωνε με τον καιρό. Γιατί πέρυσι, ορισμένοι επιμένουν πως εκείνοι οι χαμένοι βαθμοί κόστισαν στο φινάλε της σεζόν. ‘Η μήπως όχι; Δεν θα γίνει, συνεπώς, κριτική και στον προπονητή;
- Ολυμπιακός: Ο Θρύλος της Ευρώπης έγινε 101 ετών – 341 τίτλοι για τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο
- Ολυμπιακός: Έφηβος ετών… 101 (pics)
- Η Αυστραλία δέχθηκε να χορηγήσει βίζες σε πέντε μέλη της εθνικής γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Ιράν
- Πρόωρος… τελικός στους «8» του FΑ Cup Αγγλίας μετά την κλήρωση: Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Λίβερπουλ
- Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η Ρωσία άκουσε τον ύμνο ξανά σε διοργάνωση της ΔΟΕ μετά από μια δεκαετία
- A BOLA: «Ελ Κααμπί, Παυλίδης και Τζόλης στους 30 παίκτες με τις περισσότερες τελικές στο Champions League»
- Ο Μαξ Ντόουμαν είναι το next big thing στο πλάνο του Αρτέτα
- Ισοπαλία ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του χάντμπολ προς όφελος του Ολυμπιακού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/fausto-garcia-menendez-6p_jg_Ayldo-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442