Δήμος Χαλανδρίου: Μήνυση κατά αγνώστων για απόπειρα εξαπάτησης στο όνομα του Δήμου
Ο Δήμος Χαλανδρίου σημειώνει ότι καμία σχέση δεν έχει με τέτοια περιστατικά και καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Με ανακοίνωση του ο Δήμος Χαλανδρίου ενημερώνει για την μήνυση που κατέθεσε κατά αγνώστων για αντιποίηση αρχής .
Ειδικότερα η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει: «Μήνυση κατά αγνώστων, για αντιποίηση αρχής με σκοπό την απάτη, κατέθεσε ο Δήμος Χαλανδρίου, τη Δευτέρα 29 Ιουλίου, στο τμήμα Ασφάλειας Χαλανδρίου.
Αφορμή αποτέλεσε το περιστατικό απόπειρας εξαπάτησης προμηθευτών του Δήμου, από αγνώστους, για δήθεν εξόφληση εντάλματος από την οικονομική υπηρεσία του Δήμου.
Ο τρόπος δράσης των αγνώστων είναι να καλούν από κινητά τηλέφωνα, επικαλούμενοι ονόματα δημοτικών υπαλλήλων και με διάφορες δικαιολογίες να ζητούν στοιχεία τραπεζικά λογαριασμών, προκειμένου δήθεν να καταβάλλουν χρηματικά ποσά (εξόφληση ενταλμάτων, οφειλές κλπ.)
Αντίστοιχα περιστατικά έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα και σε άλλους δήμους.
Ο Δήμος Χαλανδρίου σημειώνει ότι καμία σχέση δεν έχει με τέτοια περιστατικά και καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μη δίνουν πληροφορίες για τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς».
- Σούταλο: Μετρά αντίστροφα για την έξοδο από τον Άγιαξ
- ΝΑΤΟ: Η «εξαιρετική σχέση» Ρούτε-Τραμπ φέρνει τον γενικό γραμματέα σε σύγκρουση με τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες
- Γιατί οι επιχειρήσεις πατούν φρένο στις επενδύσεις
- Χαμάς: Δηλώνει έτοιμη να παραδώσει την εξουσία στην Εθνική Επιτροπή – Ζητά να ανοίξει πλήρως η διάβαση της Ράφα
- Πανέτοιμος ο Μιλουτίνοφ: «Νιώθω καλά»
- O Νέλσον Μαντέλα γνώρισε την Γουίνι ενώ δικαζόταν για προδοσία – «Με εντυπωσίασε η ομορφιά της»


