Κρήτη: Πολίτης έμεινε κλειδωμένος σε δημόσια υπηρεσία για μία ώρα
Οι υπάλληλοι σχόλασαν και κλείδωσαν τις πόρτες χωρίς όμως να αντιληφθούν πως ένας πολίτης βρισκόταν ακόμη εντός της υπηρεσίας.
Μία περιπέτεια, που θα θυμάται για το υπόλοιπο της ζωής του, έζησε ένας πολίτης σε δημόσια υπηρεσία του Ηρακλείου της Κρήτης, καθώς έμεινε κλειδωμένος στο κτίριο για περισσότερο από μια ώρα.
Όταν ο πολίτης διαπίστωσε τι είχε συμβεί, άρχισε να φωνάζει χωρίς όμως να τον ακούει κανείς
Το αδιανόητο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης (16/7) στο Γιόφυρο όπου βρίσκονται υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
Πώς συνέβη το περιστατικό
Όταν έφτασε το τέλος του ωραρίου, οι υπάλληλοι σχόλασαν και όπως ήταν φυσιολογικό έκλεισαν και κλείδωσαν τις πόρτες χωρίς όμως να αντιληφθούν πως -άγνωστο για ποιο λόγο- ένας πολίτης βρισκόταν ακόμη εντός της υπηρεσίας.
Όταν εκείνος διαπίστωσε τι είχε συμβεί, άρχισε να φωνάζει χωρίς όμως να τον ακούει κανείς. Τότε, στην απελπισία του πήρε τηλέφωνο την αστυνομία για να ζητήσει βοήθεια και να πάει κάποιος να τον ξεκλειδώσει.
Οι αστυνομικοί, όπως αναφέρει το cretalive.gr, αναζήτησαν την υπηρεσία και αφού βρήκαν τον υπάλληλο, που είχε τα κλειδιά, τον ειδοποίησαν και εκείνος με τη σειρά του επέστρεψε στο γραφείο και ξεκλείδωσε τον πολίτη.
- Κατεχόμενα: Αιφνιδιαστική επίσκεψη από τον γιο του Ερντογάν στον Ερχιουρμαν
- Βενεζουέλα: Νέα άφιξη αεροσκάφους με απελαθέντες από τις ΗΠΑ μετανάστες
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
