Χανιά: Βρέθηκε νεκρός 34χρονος στο μπάνιο του σπιτιού του
Ο άτυχος νέος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο μπάνιο του σπιτιού, στα Χανιά
Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 4 Ιουλίου στις Μουρνιές Χανίων, στην Κρήτη, με έναν 34χρονο να εντοπίζεται νεκρός μέσα στο σπίτι του.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ekriti.gr, ο άτυχος νέος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο μπάνιο του σπιτιού περί τις 16:30. Η οικογένειά του κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ και το ΕΚΑΒ και ο γιατρός που βρέθηκε στο σημείο διαπίστωσε τον θάνατό του.
Δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας ο 34χρονος
Από την έρευνα της Αστυνομίας, ωστόσο, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και έτσι ο θάνατος του 34χρονου αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια.
Ο νεαρός άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Πάντως, φως στα αίτια που οδήγησαν στον θάνατό του θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που αναμένεται να διενεργηθεί.
- LIVE: Πανσερραϊκός – ΑΕΚ
- «Η υποκριτική των μαλλιών» – Ο Μάικλ Ντάγκλας και το αιώνιο πείραγμα με τον Τζακ Νίκολσον
- Μπαρτζώκας: «Δεν θα έχουμε τον Τζόσεφ το αμέσως επόμενο διάστημα, μας περιμένουν πολύ σημαντικά παιχνίδια»
- Τραγωδία στην Άρτα: 35χρονη πέθανε λίγες μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: «Πάγωσε» το κοινό με τη σοβαρή πτώση της Λίντσεϊ Βον – Ούρλιαζε από τον πόνο (vid)
- Διδυμότειχο: Άγγιξε τα 6,5 μέτρα η στάθμη του νερού στο Πύθιο – Συστάσεις προς τους κατοίκους οικισμών

