Χανιά: Βρέθηκε νεκρός 34χρονος στο μπάνιο του σπιτιού του
Ο άτυχος νέος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο μπάνιο του σπιτιού, στα Χανιά
Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 4 Ιουλίου στις Μουρνιές Χανίων, στην Κρήτη, με έναν 34χρονο να εντοπίζεται νεκρός μέσα στο σπίτι του.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ekriti.gr, ο άτυχος νέος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο μπάνιο του σπιτιού περί τις 16:30. Η οικογένειά του κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ και το ΕΚΑΒ και ο γιατρός που βρέθηκε στο σημείο διαπίστωσε τον θάνατό του.
Δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας ο 34χρονος
Από την έρευνα της Αστυνομίας, ωστόσο, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και έτσι ο θάνατος του 34χρονου αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια.
Ο νεαρός άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Πάντως, φως στα αίτια που οδήγησαν στον θάνατό του θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που αναμένεται να διενεργηθεί.
- Φενερμπαχτσέ – Μονακό 88-70: Ένατη σερί νίκη για την ομάδα του Γιασικεβίτσιους
- Έμα Γουάτσον: Ποιος είναι ο Μεξικανός δισεκατομμυριούχος με τον οποίο φιλιέται η διάσημη ηθοποιός;
- Αποκάλυψη: Η απόφαση για την εξόντωση του Χαμενεΐ ελήφθη τον Νοέμβριο
- Ο Λανουά που δεν τηρεί τα προσχήματα με τους Φωτιά, Βεργέτη και το άρωμα πρόκλησης
- Η Νέα Αριστερά για τον Άλκη Ρήγο: Σπάνια πολιτική και ανθρώπινη ποιότητα
- Κλείνει η Ιταλική Πρεσβεία στην Τεχεράνη





