Η ΑΕΚ απέρριψε νέα πρόταση της Μοντερέι για Πινέδα
Η Μοντερέι επανήλθε με νέα πρόταση για τον Ορμπελίν Πινέδα, αλλά η ΑΕΚ την απέρριψε χαρακτηρίζοντάς την ως «αστεία».
Η Μοντερέι θέλει να αποκτήσει τον Ορμπελίν Πινέδα και τον δελεάζει με ένα πόλύ μεγάλο συμβόλαιο, αλλά δεν φαίνεται να μπορεί να κάνει το ίδιο και με την ΑΕΚ.
Η ομάδα του Μεξικού επανήλθε με δεύτερη πρόταση στην Ένωση, αλλά απορρίφθηκε και αυτή, με τους «κιτρινόμαυρους» μάλιστα να την χαρακτηρίζουν ως «αστεία».
Η ΑΕΚ δεν μπήκε στη διαδικασία να συζητήσει την πρόταση καθώς τη θεώρησε πολύ χαμηλή, για έναν ποδοσφαιριστή που θυμίζουμε πως μόλις έναν χρόνο αγόρασε με 6,5 εκατ. ευρώ από τη Θέλτα. Πλέον μένει να δούμε αν θα επανέλθει η Μοντερέι και αν θα καταφέρει να πλησιάσει τις απαιτήσεις του Δικεφάλου.
Mε την επιστροφή της ΑΕΚ στην Ελλάδα αναμένεται πάντως μία συζήτηση του Αλμέιδα με τον Πινέδα ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του μάνατζέρ του που αποκάλυψε πως ο διεθνής άσος και η οικογένειά του σκέφτονται περισσότερο από ποτέ να γυρίσουν στην πατρίδα τους.
- Ο Τραμπ έδωσε διορία στο Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ ή θα χτυπήσει εργοστάσια παραγωγής ενέργειας
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου
- Σαρωτική η Έβερτον με Τσέλσι (3-0), βαθμός «ανάσα» για τη Λιντς με Μπρέντφορντ (0-0)
- Γιορτή σήμερα 22 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]


