Όλια Λαζαρίδου: «Από τα 50 και μετά, άρχισε να είναι πιο πραγματική μου η ζωή μου»
Η ταλαντούχα ηθοποιός σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση.
Η Όλια Λαζαρίδου βρέθηκε προσκεκλημένη στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ και έδωσε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης.
Η αγαπημένη ηθοποιός εξομολογήθηκε άγνωστες πτυχές της ζωής και μεταξύ άλλων πως «στην εμπιστοσύνη μου στους ανθρώπους χαλάρωσα, με κουπί πολύ, μετά τα 50 μου. Ήταν μια μακριά πορεία για την οποία και λέω ότι από τα 50 και μετά άρχισε να είναι πιο πραγματική μου ζωή. Με την έννοια ότι άρχισα να βλέπω τον διπλανό μου. Είναι η ηλικία, νομίζω, που αρχίζεις να απελευθερώνεσαι από μερικά πράγματα»
Μικρή θεωρώ πως ήμουν πολύ θαμπωμένη
Δηλαδή μπορεί να νόμιζα ότι είμαι πολύ κοντά σε κάτι αλλά στην πραγματικότητα έβλεπα τον εαυτό μου, δεν έβλεπα ακριβώς τον άλλον. Μου έλεγαν και «δεν βλέπεις» και «δεν ακούς», μου το έλεγαν πολύ συχνά και οι σκηνοθέτες. Μου έλεγαν ότι ήμουν αφηρημένη, βέβαια, με ακολουθούσε αυτό. Ήταν όμως ο τρόπος μου να προσλαμβάνω την πραγματικότητα, αυτό ήταν. Δηλαδή μου έχει τύχει και το εξής όταν κάναμε μια παράσταση».
«Δεν βλέπεις και δεν ακούς, μου έλεγαν οι σκηνοθέτες»
«Μου το έχει πει ο Δημήτρης Παπαιωάννου, που είχαμε κάνει «Τα παραμύθια των αδελφών Γκριμ» πριν από χρόνια, «της Όλιας της λες και νομίζεις ότι δεν σε ακούει αλλά έρχεται η στιγμή, όταν ωριμάσουν τα πράγματα, που τα κάνει αυτά που της έχει πει οπότε καταλαβαίνεις ότι, εκείνη την ώρα που μίλαγες, σε άκουγε κατά βάθος». Μέσα μου, αν με ρωτήσετε τώρα, είμαι 9 χρονών παιδάκι».
- Καιρός: Έρχεται η κακοκαιρία «Deborah» – Ποια θα είναι η πιο δύσκολη μέρα
- ΗΠΑ: Με απειλές σε Ιράν και χώρες του ΝΑΤΟ ξεκίνησε την ημέρα του ο Τραμπ
- Ο Ράιαν Γκόσλινγκ θέλει να φέρει τον κόσμο πίσω στις σκοτεινές αίθουσες
- Sold out το Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης (pic)
- Η Αθήνα στην συζήτηση για την διαμόρφωση της ευρωπαϊκής στρατηγικής για την καταπολέμηση της φτώχειας
- Το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ επιστρέφει για τέταρτη χρονιά



