Κάτια Δανδουλάκη: «Έχω κάνει βαρύγδουπες αποτυχίες»
Αφοπλιστική και πάντα ευθύς η αγαπημένη ηθοποιός στις συνεντεύξεις της.
Η Κάτια Δανδουλάκη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην εκπομπή «Ελένη».
Η ηθοποιός κάνοντας έναν απολογισμό της πορείας της
«Μου φαίνεται σαν να ξεκίνησα χθες την καριέρα μου, σε σημείο παλιμπαιδισμού. Νομίζω ότι χθες τέλειωσα το γυμνάσιο και χθες μπήκα στη δραματική σχολή. Έχω κάνει βαρύγδουπες αποτυχίες αλλά έχω μάθει από αυτές».
Και συμπλήρωσε: «Καταπόνησα τον εαυτό μου. Αν παραπονεθώ στον εαυτό μου θα του έλεγα ότι παρα- μαστίγωσα την Κάτια και δεν την άφησα να χαλαρώσει. Τώρα θα πρέπει να χαρώ την καθημερινότητα μου. Είναι δύσκολο να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Αν πιστέψουμε στην μοναδικότητα μας δεν θα έχουμε κακία για κάποιον. Ήμουν πολύ υποχωρητική στο παρελθόν σε καταστάσεις που με πίεζαν και στα επαγγελματικά και στις φιλίες. Τώρα δεν το ανέχομαι πια».
Η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως έναν άνθρωπο «που απολαμβάνω την ”κλειστή” παρέα και όχι τις μεγάλες παρέες γιατί θέλω να κουβεντιάζω.Μου αρέσει όμως να ζω και μόνη μου χωρίς να βαριέμαι τον εαυτό μου».
Μου ανταποδόθηκαν πολλά
«Με αφορά η επιτυχία σε συνδυασμό με την ωραία συνεργασία. Α ν είναι μόνο ωραία η συνεργασία και δεν υπάρχει επιτυχία, υπάρχει ένα γκρίζο «σύννεφο» αν χρωστάς, γιατί είμαι συμπαραγωγός. Από την φύση και από τον Θεό μου ανταποδόθηκε το παν. Ο άνθρωπος της ζωής μου, οι φίλοι, το επάγγελμα. Αλλά δόθηκα κι εγώ ψυχή και σώμα», παραδέχθηκε η Κάτια Δανδουλάκη.
- Στενά του Ορμούζ: Οι ΗΠΑ έπληξαν με διατρητικές βόμβες εγκαταστάσεις πυραύλων κατά πλοίων επιφανείας
- Φλόριντα: Νέα εκτέλεση θανατοποινίτη – Είχε απαγάγει, βιάσει και σκοτώσει νεαρή μητέρα
- Ιράν: 2 νεκροί από «θραύσματα πυραύλων» στο Τελ Αβίβ – Νέα ομοβροντία ιρανικών πυραύλων κατά του Ισραήλ
- Λίβανος: Το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι έπληξε εκτοξευτήρες της Χεζμπολά
- Προσφυγή της Σενεγάλης στο CAS μετά την αφαίρεση του Κόπα Άφρικα
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: 14+3 βουλευτές στον ΟΠΕΚΕΠΕ-2




