Μύκονος: «Ξεθάφτηκε» το εκκλησάκι στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Άγνωστο ποιοι προκάλεσαν το μπάζωμα που κάλυψε το εκκλησάκι στη βίλα
Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε τον περασμένο Μάρτιο για το θαμμένο εκκλησάκι στη βίλα του Αντώνη Ρέμου στη Μύκονο, ο μικρός ναός φαίνεται ότι… αναστήθηκε.
Το περιστατικό της εκκλησίας που θάφτηκε κάτω από άμμο και φρύγανα ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τον αντιδήμαρχο Μυκόνου Δημήτρη Κουτσούκο.
Κατά τη διάρκεια καθαρισμού της παραλίας του Φωκά, αποκαλύφθηκε ότι η εκκλησία που βρίσκεται στη βίλα του Αντώνη Ρέμου είχε εξαφανιστεί μετά την αγορά της πολυτελούς κατοικίας από έναν Άραβα.
Όπως φαίνεται στα πλάνα του Mykonos Live TV, το εκκλησάκι που είναι αφιερωμένο στους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη προς τιμή της κόρης του τραγουδιστή, ξεθάφτηκε από τα φρύγανα με τα οποία είχε σκεπαστεί και οι εργάτες συνεχίζουν τις εργασίες για την πλήρη αποκατάστασή του.
Τότε ο αντιδήμαρχος είχε πληροφορήσει για το γεγονός του «θαψίματος» της όμορφης εκκλησίας, που είναι αφιερωμένη στους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη, προς τιμή της κόρης του Αντώνη Ρέμου.
Όπως είχε αναφέρει ο αντιδήμαρχος Μυκόνου, το εκκλησάκι χτίστηκε το 2015. Ο λόγος για το μπάζωμα φαίνεται να ήταν εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή.
«Με έκανε και αισθάνθηκα πάρα πολύ όμορφα γιατί δεν μου άρεσε η εικόνα που είδα όταν την είδα θαμμένη και σκεπασμένη με το σταυρό», είπε ο δήμαρχος, μιλώντας στον Alpha για την «αποκάλυψη» της εκκλησίας.
- Από του Ζωγράφου μέχρι τη Βάρη οι Αρχές αναζητούν την 16χρονη Λόρα – Στο μικροσκόπιο η σχέση με τους γονείς της
- Συνταγή: Σουτζουκάκια της μαμάς
- Κολομβία: Το ELN καλεί σε ενότητα των ένοπλων οργανώσεων και σε ετοιμότητα για πιθανή επίθεση των ΗΠΑ
- Όσο καλά κι αν έφαγες, πάντα υπάρχει χώρος για ένα γλυκό
- Καιρός: Σταθερές θερμοκρασίες και κατά τόπους βροχοπτώσεις – Αναλυτικά η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο
- «Αιμορραγούν» τα μουσεία στις ΗΠΑ: Περικοπές, φόβος και το μέλλον της συλλογικής μνήμης



