Η Γεωργία σόκαρε την Ισπανία καταφέρνοντας να προηγηθεί στο σκορ χάρη στο αυτογκόλ του Λε Νορμάν στο 18ο λεπτό της συνάντησης.
Η απάντηση της «φούρια ρόχα» δεν άργησε, αφού οι παίκτες του Λουίς Ντε Λα Φουέντε βρήκαν τον τρόπο να φέρουν το παιχνίδι σε ισορροπία στο 39′ με τον Ρόδρι.
Συγκεκριμένα, οι Ισπανοί γύρισαν πολύ όμορφα την μπάλα έξω από την περιοχή των Γεωργιανών, ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι βρήκε στα άκρα τον Νίκο Γουίλιαμς, εκείνος του επέστρεψε την μπάλα και με δυνατό σουτ ο Ρόδρι νίκησε τον Μαμαρντασβίλι για το 1-1.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.