Η Claudia Schiffer υποδέχεται το καλοκαίρι με μια σειρά από iconic και νοσταλγικές φωτογραφίες της
«Αναπολώντας τα παλιότερα καλοκαίρια. Χαρούμενη πρώτη ημέρα του καλοκαιριού», έγραψε η ίδια στην ανάρτησή της.
Είναι ξεκάθαρο πως η αγαπημένη εποχή της Claudia Schiffer είναι το καλοκαίρι και μάλιστα η ίδια πριν από λίγες ημέρες είχε βρεθεί για συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα, προκειμένου να απολαύσει τον ήλιο και την θάλασσα.
Οι Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι είναι δύο τοποθεσίες που επισκέπτεται σχεδόν κάθε χρόνο, ενώ φέτος πέρασε και μια βόλτα από την μαγευτική Σαντορίνη. Μπορεί πλέον να έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της και τις υποχρεώσεις, ωστόσο το μυαλό της εξακολουθεί να είναι στις καλοκαιρινές της διακοπές.
Αυτή τη φορά, νοσταλγεί το καλοκαίρι με παλιές και iconic λήψεις όπου βλέπουμε την ίδια να πρωταγωνιστεί είτε με μαγιό, είτε με καλοκαιρινά outfits. «Αναπολώντας τα παλιότερα καλοκαίρια. Χαρούμενη πρώτη ημέρα του καλοκαιριού», έγραψε η ίδια στην ανάρτησή της.
Όσον αφορά τις λήψεις, στην πρώτη τη βλέπουμε με ένα λευκό μπικίνι και ένα boho μαύρο παρεό να βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα. Ακολουθεί μια νυχτερινή καλοκαιρινή εμφάνιση με ένα λευκό σορτς και μαρινιέρα, ακολουθούν πόζες με κίτρινες αποχρώσεις και ολόσωμο μαγιό, λήψεις από την Ιταλία με μαντήλι στο κεφάλι, αλλά και iconic εικόνες με άσπρο ολόσωμο μαγιό και λευκό πουκάμισο. Τέλος υπάρχουν και glam καλοκαιρινές εμφανίσεις μέσα στο καρουζέλ του κάποτε θρυλικού super model.
Πηγή φωτογραφίας: @claudiaschiffer / Instagram
Πηγή Grace
- Τουλάχιστον 70 νεκροί στο κεντρικό Μάλι σε επιθέσεις τρομοκρατών που σχετίζονται με την Αλ Κάιντα
- Η 61η Μπιενάλε της Βενετίας άνοιξε τις πύλες της με Banksy και διαδηλώσεις
- Απομακρύνεται το ενδεχόμενο για ανταλλαγή αιχμαλώτων λέει ο Πούτιν
- Σάκοτα: «Είχα ένα προαίσθημα πως η διαφορά δεν ήταν αρκετή»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακη 10.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 10 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο





