Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Οι διοικούντες του τμήματος μπάσκετ θα δώσουν την Πέμπτη (13/6) συνέντευξη τύπου στο Μουσείο μπάσκετ του συλλόγου, ενώ θα ενημερώσουν τους οπαδούς της ομάδας και για τις προθέσεις τους.
Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης θα δώσει την Πέμπτη (13/6), καθώς έχουν ολοκληρωθεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μπάσκετ, συνέντευξη τύπου απολογιστικού χαρακτήρα, στο Μουσείο μπάσκετ του συλλόγου.
Ήταν κάτι το οποίο είχαν προαναγγείλει οι διοικούντες, εδώ και αρκετό καιρό. Εκτός από τα όσα έγιναν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, οι διοικούντες αναμένεται να αναφερθούν και στην επόμενη μέρα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:
«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 13/06, στις 12:00, θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου, στο Μουσείο Μπάσκετ του ΑΡΗ.
Με σταθερό και αδιαπραγμάτευτο γνώμονα την ειλικρίνεια, την εξωστρέφεια και την επικοινωνία με τον κόσμο του ΑΡΗ, η διοικούσα επιτροπή της ΚΑΕ θα κάνει τον απολογισμό της σεζόν που τελείωσε και θα μιλήσει για την «επόμενη μέρα» της ομάδας».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Γκενκ χρειάστηκε την παράταση για να περάσει στους «16» του Europa League (1-3 κ.δ, 3-3 παρ.). Πρόκριση και για την Μπολόνια (1-0). Δείτε τις ομάδες που προκρίθηκαν.