Ρώμη 2024: Στην 21η θέση ο Γκαραγκάνης στον ημιτελικό των 200μ.
Στο πρώτο ευρωπαϊκό της καριέρα του σε ατομικό επίπεδο.
Ο Σωτήρης Γκαραγκάνης αγωνίστηκε στον ημιτελικό των 200μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης και κατέλαβε την 21η θέση με 20.93 (0,8).
Ο αθλητής σε αντίθεση με τον προκριματικό έδειξε να απολαμβάνει την κούρσα και να κρατά ως θετική ανάμνηση την παρουσία του στο πρώτο ευρωπαϊκό της καριέρα του σε ατομικό επίπεδο.
«Ήμουν λίγο συντηρητικός στο πρώτο 200άρι κυρίως γιατί ήμουν στο 2ο διάδρομο, όμως, ένιωσα πολύ καλά το δεύτερο μισό. Δεν είναι ο χρόνος που θα ήθελα, ωστόσο ήταν μια καλή παρουσία μετά το μεγάλο διάστημα με διαδοχικούς αγώνες.
Νιώθω πως χρειάζομαι λίγες ημέρες ξεκούραση για να επανέλθω και πάλι σε καλό επίπεδο. Φέτος καταφέραμε να κάνουμε ένα πολύ καλό 100 μ., ωστόσο δεν προλάβαμε να ρίξουμε λίγο παραπάνω το χρόνο μας σε αυτό.
Στα 200 μ. χρειάζομαι ακόμη χρόνο και κούρσες και θα έρθουν καλές παρουσίες», είπε ο αθλητής που αναμένεται να κάνει τον επόμενο αγώνα του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Βόλου.
Την κορυφαία επίδοση του ημιτελικού πέτυχε ο Ιταλός Φιλόπο Τόρτου με 20.14.
- Η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Μπράουν για τις δολοφονίες στις εγκαταστάσεις του
- Βολιβία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί από έντονες πλημμύρες
- Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δράστη της επίθεσης στο πανεπιστήμιο Μπράουν
- Συμφωνία ανάμεσα σε ΗΠΑ και Μεξικό για το νερό του Ρίο Γκράντε
- Αναγκαστική προσγείωση για Boeing 777 στην Ουάσινγκτον – Γνωστό το πρόβλημα με το κάλυμμα του κινητήρα
- Το Πανεπιστήμιο Μπράουν επιβεβαίωσε τον θάνατο δύο ατόμων – Οκτώ σε κρίσιμη κατάσταση [βίντεο]

