Ο Βαϊνάλντουμ αποθέωσε τον Σλοτ
Πεπεισμένος για τις ικανότητες του Άρνε Σλοτ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ.
Με τα καλύτερα λόγια για τον Άρνε Σλοτ μίλησε ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ σε δηλώσεις που έκανε στην «Algemeen Dagblad».
Ο Ολλανδός μέσος τόνισε πως προπονήθηκε για λίγες μέρες με τη Φέγενορντ, βλέποντας πως το επίπεδο δουλειάς του νέου προπονητή της Λίβερπουλ είναι αντάξιο με αυτό των Γιούργκεν Κλοπ και Ζοσέ Μουρίνιο.
Οι δηλώσεις του Τζίνι Βαϊνάλντουμ:
«Προπονήθηκα με την Φέγενορντ για λίγες ημέρες στην αρχή της περασμένης σεζόν και είδα τον τρόπο που δούλευε ο Σλοτ.
Η προπόνηση που έκανε ήταν πολύ υψηλού επιπέδου. Μπορώ να τον συγκρίνω με τον Κλοπ και με τον Μουρίνιο και να πω ότι ο Σλοτ είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτούς.
Το μόνο θέμα είναι πως έρχεται σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να κάνει στην Λίβερπουλ ό,τι πέτυχε και στην Φέγενορντ».
- Αυτά είναι τα 8 σημεία στην Αττική που μπαίνουν οι «έξυπνες» κάμερες ως τέλος του έτους
- Αρκάς: Η καλημέρα της Κυριακής
- Ινδία: Μεγαλώνει η μακάβρια λίστα των θυμάτων από τη φωτιά στο νυχτερινό κέντρο – Τουλάχιστον 25 νεκροί
- Δεν σηκώνουν κεφάλι οι Μπακς (124-112) – Όλα τα αποτελέσματα στο NBA
- Ζάκυνθος: Συγκλονίζει ο πατέρας του παιδιού που κατασπαράχθηκε από το πιτμπουλ – «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»
- Ενισχύσεις: Ποια ποσά ισχυρίζεται η κυβέρνηση ότι κατέβαλε στους αγρότες [πίνακες]

