Εθνική Ελλάδας: Αμφίβολη η συμμετοχή του Παπαπέτρου στο Προολυμπιακό τουρνουά
Αμφίβολη πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Ιωάννη Παπαπέτρου με την Εθνική μας στο Προολυμπιακό τουρνουά, που θα διεξαχθεί τον προσεχή Ιούλιο στο ΣΕΦ
Δύσκολα θα δούμε τον Ιωάννη Παπαπέτρου στο Προολυμπιακό Τουρνουά του ΣΕΦ τον προσεχή Ιούλιο (2-7/7).
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος φόργουορντ έχει ενημερώσει εδώ και καιρό τον Βασίλη Σπανούλη πως πιθανότατα δεν θα είναι διαθέσιμος αυτό το καλοκαίρι.
Όχι γιατί δεν το επιθυμεί, αλλά γιατί μετά το σοβαρό χειρουργείο που έκανε μέσα στη σεζόν απαιτείται ένας αρκετά σημαντικός χρόνος αποθεραπείας μετά το πέρας των τελικών, ώστε να μην αντιμετωπίσει νέα προβλήματα στο μέλλον.
Ποιος διεκδικεί τη θέση του
Η συμμετοχή του άσου του Παναθηναϊκού δεν έχει ακόμη αποκλειστεί οριστικά, ωστόσο αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Τη θέση του στη δωδεκάδα φαβορί είναι να πάρει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος έχει κάνει μια ακόμη πολύ καλή σεζόν στην Ιταλία με την Σάσαρι και είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στο «παράθυρο» του Φεβρουαρίου απέναντι σε Τσεχία και Ολλανδία.
Εφόσον, ο Παπαπέτρου απουσιάσει, θα πρόκειται για τη τρίτη απώλεια μετά τον Νίκο Ρογκαβόπουλο (που αποφάσισε να απέχει) αλλά και τον Θανάση Αντετοκούνμπο (που είναι τραυματίας αλλά θα είναι δίπλα στην Εθνική ομάδα).
Η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας θα αρχίσει στις 17 Ιουνίου και κανονικά παρών θα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που εδώ και μέρες κάνει προπονήσεις μόνος του στην Αθήνα.
- «Τα έβλεπαν να περπατούν στο πιάτο» – Το παραισθησιογόνο μανιτάρι που σε κάνει να βλέπεις ανθρωπάκια
- Ηράκλειο: Στη φυλακή 39χρονος που επιτέθηκε με τσεκούρι σε μητέρα με το ανήλικο παιδί της
- Ο Τραμπ θεωρείται «εχθρός της Ευρώπης» – Η δημοσκόπηση σε επτά ευρωπαϊκές χώρες
- Θεσσαλονίκη: Ανήλικος χτύπησε την αδερφή του και την έστειλε στο νοσοκομείο
- Αποκάλυψη της «ΑS»: «Η Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησε με το NBA Europe» (pic)
- Σέρρες: Πήγε να παραλάβει δέμα με ναρκωτικά, τον πρόλαβε ο… «Roxy»
