Ο Σέρβος φόργουορντ του Ολυμπιακού, 4:36 πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, τραυματίστηκε μετά από μια επαφή που είχε με τον Μηνά Παπαγιάννη.
Ο άσος της πειραϊκής ομάδας αποχώρησε από το παρκέ κουτσαίνοντας, με τον 24χρονο να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί πόδι και συγκεκριμένα στον αστράγαλο.
Όπως είναι απόλυτα λογικό, αμέσως σήμανε συναγερμό στον Ολυμπιακό, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τα βάζει με την τύχη του, καθώς ακολουθεί το Final 4 της Euroleague. Στη συνέχεια ο Πετρούσεφ μεταφέρθηκε υποβασταζόμενος στα αποδυτήρια, με τον Σέρβο φόργουορντ να είναι εμφανώς απογοητευμένος.
Ο 24χρονος τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος και το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.
Υπενθυμίζουμε ότι στις 24/5 ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Final 4 της Euroleague, που θα γίνει στο Βερολίνο, τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον τραυματισμό του Φίλιπ Πετρούσεφ να έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό και ανησυχία στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup και θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Τα ζευγάρια του 4ου γύρου.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».