Corriere dello Sport: «Ντέρμπι του Μάντσεστερ για τον Χρήστο Μανδά» (pic)
Δημοσίευμα της Corriere dello Sport αναφέρει ότι οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σίτι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Χρήστου Μανδά, ενώ η Λάτσιο θέλει να του προσφέρει νέο συμβόλαιο.
Η Corriere dello Sport αναφέρει ότι οι δύο μεγάλες ομάδες του Μάντσεστερ, η Σίτι και η Γιουνάιτεντ γλυκοκοιτάζουν τον Χρήστο Μανδά.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έχουν πειστεί για το αν ο Αλτάι Μπαγιντίρ είναι το κατάλληλο back up για την ομάδα και θέλουν τον Έλληνα κίπερ να πλαισιώσει τον Αντρέ Ονάνα στην δυάδα των τερματοφυλάκων.
Οι πολίτες έκαναν μια επαφή μαζί του, πριν από δύο εβδομάδες, για να του εκφράσουν το ενδιαφέρον τους, όπως υποστηρίζει η εν λόγω πηγή.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Λάτσιο πάντως προτίθεται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο μέχρι και το 2029 με ετήσιες απολαβές της τάξεως των 500-600 χιλιάδων ευρώ. Το ισχύον συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2028.
Δείτε την ανάρτηση
🔥 #Lazio, #Guardiola vuole #Mandas: è derby con il Manchester #United
— Corriere dello Sport (@CorSport) May 3, 2024
- Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Κίνα – Ιαπωνία με κινεζικά μαχητικά να «λοκάρουν» παρατεταμένα ιαπωνικά
- Το crypto θαύμα του Έρικ Τραμπ: Πώς πολλαπλασίασε την περιουσία του σε έναν χρόνο
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ

