Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φροζινόνε – Λάτσιο 2-3: Νίκη με Μανδά στα γκολπόστ

Φροζινόνε – Λάτσιο 2-3: Νίκη με Μανδά στα γκολπόστ

Νίκη ανατροπή για τη Λάτσιο με 3-2 στην έδρα της Φροζινόνε, στο πρώτο παιχνίδι μετά την παραίτηση του Μαουρίτσιο Σάρι. Βασικός ο Χρήστος Μανδάς.

Νίκη… βάλσαμο μετά από τέσσερις σερί ήττες σε Serie A και Champions League πήρε η Λάτσιο, επικρατώντας με 3-2 της Φροζινόνε στο «Benito Stirpe» στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής, στο ντεμπούτο του Χρήστου Μανδά κάτω απ’ τα γκολπόστ της ως βασικός σε αγώνα πρωταθλήματος και ξαναμπήκε στη διεκδίκηση των ευρωπαϊκών «εισιτηρίων».

Με υπηρεσιακό τεχνικό στον πάγκο τον Τζιοβάνι Μαρτουσιέλο, οι «λατσιάλι» τα… χρειάστηκαν στην αρχή του αγώνα, καθώς η Φροζινόνε που «καιγόταν» για βαθμούς πήρε το προβάδισμα με το γκολ του Λιρόλα. Η Λάτσιο «απάντησε» πριν το ημίχρονο με το γκολ του Τζακάνι στο 37′ και «γύρισε» το ματς με τον Τάτι Καστελάνος.

Ο Αργεντινός επιθετικός πέρασε στο 56′ στη θέση του Τσίρο Ιμόμπιλε και στο αμέσως επόμενο λεπτό (57′) έβαλε μπροστα την ομάδα του μετά από ασίστ του Λουίς Αλμπερτο. Στο 62′ ο Καστελάνος σημείωσε και δεύτερο γκολ δίνοντας «αέρα» νίκης στην ομάδα της Ρώμης, που έφτασε τελικά στο τρίποντο, παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 70′ με τον Τσεντίρα στο τελικό 2-3.

Φροζινόνε: Τουράτι, Λιρόλα(80’ Βαλέρι), Ρομανιόλι, Οκόλι, Ζορτέα, Ματσιτέλι(62’ Σεκ), Μπαρενετσέα, Μπρεσιανίνι(90’ Ρέινιερ), Τζέλι(80’ Κάιο Ζορζ), Τσεντίρα(90’ Κούνι), Σουλέ

Λάτσιο: Μανδάς, Μάρουσιτς, Καζάλε, Ρομανιόλι, Πελεγκρίνι(46’ Λατσάρι), Κατάλντι(56’ Βεσίνο), Γκεντουζί, Λουίς Αλμπέρτο, Τζακάνι(87’ Καμάντα), Φελίπε Άντερσον(82’ Ίσακσεν), Ιμόμπιλε(56’ Καστεγιάνος)

Νωρίτερα, η Λέτσε χάρις στο αυτογκόλ του Γκιομπέρ στο 17ο λεπτό, έφυγε με πολύ σημαντικό διπλό (1-0) απ’ την έδρα της ουραγού Σαλερνιτάνα κι επέστρεψε στις νίκες μετά από 5 σερί αρνητικά αποτελέσματα (4 ήττες, μία ισοπαλία).

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024