Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λούντζης: «Είναι φανταστικό το κλίμα στην ομάδα – Να… μασάμε σίδερα κόντρα στην Έφες»

Λούντζης: «Είναι φανταστικό το κλίμα στην ομάδα – Να… μασάμε σίδερα κόντρα στην Έφες»

Ο Μιχάλης Λούντζης αναφέρθηκε στη νίκη του Ολυμπιακού, στους τραυματίες και την αυτοθυσία που έδειξαν, αλλά και για το παιχνίδι με την Έφες.

Έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Λούντζη ο Ολυμπιακός επικράτησε δύσκολα της Καρδίτσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε στην ΕΡΤ και αναφέρθηκε στο θετικό αποτέλεσμα, στη δική του απόδοση, στους τραυματίες, αλλά και στο παιχνίδι με την Αναντολού Έφες.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Μιχάλης Λούντζης:

«Είναι δύσκολο μετά από ένα τέτοιο ματς υψηλής έντασης πολλών απαιτήσεων με τον Παναθηναϊκό να παίξεις ξανά σε δύο μέρες. Πιο πολύ είναι ότι αδειάζεις συναισθηματικά και είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς ξανά».

Για την Καρδίτσα και τη δική του απόδοση: «Πήρε πολλά επιθετικά ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο η Καρδίτσα και αυτός ήταν ένας λόγος που έμεινε κοντά στο σκορ. Για εμένα, πρέπει να είμαι εκεί για την ομάδα όποτε μου ζητηθεί. Είναι η δουλειά μου, πρέπει να είσαι εκεί όταν σε χρειάζεται η ομάδα».

Για το ματς με την Έφες στην Τουρκία: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Εχουν μείνει πέντε τελικοί, πρέπει να μπούμε στο ματς και να… μασάμε σίδερα».

Για τον Γουόκαπ: «Δε θα μιλήσω μόνο για τον Τόμας, αλλά για όλα τα παιδιά. Φαίνεται πόσο πολύ αγαπάνε την ομάδα και πόσο βάζουν την ομάδα πρώτα απ’ όλα, θυσιάζοντας τον εαυτό τους.

Αυτό δείχνει τον χαρακτήρα τους. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το κλίμα, που είναι φανταστικό. Μια μικρή κίνηση από τον πάγκο, κάποιος που θέλει να παίξει ενώ είναι τραυματίας, είναι τα μικρά πράγματα που δείχνουν πολλά».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024