Γράφεται ιστορία στην Serie A: Για πρώτη φορά τρεις γυναίκες διαιτητές
Σε μια πρωτοφανή για τα δεδομένα της Ιταλίας κίνηση προχώρησε η Serie A, η οποία όρισε για πρώτη φορά τρεις γυναίκες διαιτητές στην ερχόμενη αγωνιστική.
Η Ιντερ θα γιορτάσει με τους φιλάθλους της την κατάκτηση του φετινού τίτλου το μεσημέρι της Κυριακής (13:30), υποδεχόμενη στο Μιλάνο την Τορίνο, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Serie A.
Σε αυτό το ματς για πρώτη φορά στην ιστορία του ιταλικού πρωταθλήματος τρεις γυναίκες θα διευθύνουν έναν αγώνα ανδρών.
Ποιες είναι οι τρεις ρέφερι
Η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε πως διαιτητής του συγκεκριμένου αγώνα θα είναι η Μαρία Σόλε Φεριέρι Καπούτι και θα έχει για βοηθούς της τις Φραντσέσκα Ντι Μόντε και Τιτσιάνα Τρασιάτι.
Αξίζει να σημειωθεί πως το 2022, η Καπούτι έγινε η πρώτη που σφύριξε σε παιχνίδι της μεγάλης κατηγορίας των ανδρών, καθώς ήταν διαιτητής του αγώνα ανάμεσα στη Σασουόλο και στη Σαλερνιτάνα.
- Θύματα του γιατρού που καταδικάστηκε για «φακελάκι» αποκαλύπτουν – «Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει εγκληματήσει μόνο μία φορά»
- Ο Τίμοθι Μπάσφιλντ παραπέμπεται επισήμως σε δίκη με τέσσερις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου
- Το διεθνές «ναυάγιο» των ΕΠΟ και ΚΕΔ στη διαιτησία
- Ο Έπσταϊν εκπαιδεύτηκε ως Ισραηλινός κατάσκοπος, αναφέρει έγγραφο του FBI
- Ρωσία: Σε κρίσιμη κατάσταση ο στρατηγός Βλαντίμιρ Αλεξέγιεφ μετά από πυροβολισμούς στη Μόσχα
- LIVE: Αστέρας Τρίπολης – Βόλος

