
Άνοιγμα του Δήμου Νέας Ιωνίας σε όμορους Δήμους για την ενίσχυση της Πολεοδομίας
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΥΔΟΜ Νέας Ιωνίας στο επίκεντρο διαδημοτικής συνάντησης.
Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Νέας Ιωνίας Παναγιώτη Μανούρη συναντήθηκαν οι Δήμαρχοι Γιώργος Μαρκόπουλος, Δήμαρχος Γαλατσίου και Πρόεδρος της ΠΕ.Δ.Α, Νίκος Μπάμπαλος Δήμαρχος Ηρακλείου, Στράτος Σαραούδας Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Γιάννης Τομπούλογλου Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και Μάριος Ψυχάλης Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης για να συζητήσουν το θέμα του τρόπου λειτουργίας της Πολεοδομίας.
Τι συζητήθηκε
Συζήτησαν τα ζητήματα που αφορούν την Πολεοδομία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες της Υ.ΔΟΜ που στεγάζεται στη Νέα Ιωνία καθώς και την επιβίωση των υπηρεσιών αυτών δεδομένου ότι σήμερα τα κόστη είναι τεράστια και τα επωμίζεται σχεδόν μόνος ο Δήμος Νέας Ιωνίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι Δήμαρχοι κατανόησαν το πρόβλημα και δεσμεύθηκαν να το επικοινωνήσουν από κοινού με παρέμβασή τους στην Κεντρική Διοίκηση.
Στη συνάντηση συμμετείχαν και Διευθυντικά στελέχη των υπηρεσιών των όμορων Δήμων.
- Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας: Η Ευρώπη «έχει περίπου έξι εβδομάδες επάρκειας» για τα καύσιμα αεροσκαφών
- Καμπανάκι στη Meta: Τα «έξυπνα» γυαλιά με αναγνώριση προσώπου μπορεί να γίνουν όπλο για κακοποιητές
- Σύμβαση για την δημιουργία νέου βρεφονηπιακού σταθμού στην Τρίπολη
- Λίβανος: Ο πρόεδρος ζητά εκεχερία πριν από τις συνομιλίες με το Ισραήλ – Συνεχίζονται οι επιθέσεις των IDF
- Κεφαλονιά: Ξεσπά η αδερφή της Μυρτούς που έχασε την ζωή της: «Αυτό είναι το πρόβλημα; Πως ντυνόταν το παιδί;»
- Παναθηναϊκός: Στη διάθεση του Μπενίτεθ οι Κοντούρης και Τουμπά ενόψει Ολυμπιακού

