Ελένη Μενεγάκη: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ από το κρεββάτι της
Η παρουσιάστρια έχει αποφασίσει να φωτογραφίζεται και χωρίς μακιγιάζ.
Η Ελένη Μενεγάκη, προτιμά να κάνει αναρτήσεις κυρίως με φωτογραφίες από την επαγγελματική της ζωή, ωστόσο το τελευταίο διάστημα κοινοποιεί στιγμιότυπα και από την καθημερινότητά της εκτός τηλεοπτικών πλατό.
Με την τσίμπλα στο μάτι
Στην τελευταία της ανάρτηση, το πρωί της Τετάρτης 10 Απριλίου, η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει ξαπλωμένη στο κρεβάτι της… «με την τσίμπλα στο μάτι», όπως γράφει έχοντας μόλις ξυπνήσει και ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ.
Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη:
Παρόμοια δημοσίευση έκανε και λίγες μέρες πριν, το πρωί της Τρίτης 2 Απριλίου. Τότε, πόζαρε ξανά ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, λίγο μετά το πρωινό της ξύπνημα. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Ελένη Μενεγάκη έγραψε: «… είναι η ώρα που λες να σηκωθώ η να μείνω λίγο ακόμα στο κρεβάτι; ( σκέψεις που έγιναν πριν δυο ώρες)».
- Αβέβαιο το μέλλον του Κουζμίνσκας στην ΑΕΚ: «Ψάχνεται να φύγει» (pic)
- Greek Tax Filings: Which 18-Year-Olds Must File in 2026
- Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση δεν λέει κουβέντα για τις αποκαλύψεις στις υποκλοπές και τις «στημένες» ερωτήσεις στην εξεταστική
- Τι δείχνουν τα στοιχεία για τον Τουρισμό: Μένουν λιγότερο αλλά ξοδεύουν περισσότερα ανά ημέρα
- Ναυάγιο στη Χίο: Μεταφέρονται στην Αθήνα με C-130 τραυματισμένα παιδιά
- Γιώργος Λιάγκας, Eurovision και Ισραήλ: H μισή Ευρώπη είναι εναντίον σας και ασχολείστε με το αν η Evangelia έκλεψε το Hava Nagila




